Sayfa 572/580 İlkİlk ... 72472522562570571572573574 ... SonSon
Arama sonucu : 4636 madde; 4,569 - 4,576 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: 3 GSM operatörü ve ekipman tedariki yapacak firmalarımızla görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Bu sene ihalesini yaparak 2026 yılında ilk sinyali alıp 5G'yi yaygınlaştırmış olacağız. Buradaki süreçte mümkün olduğu kadar yerli ve milli donanımların sürece dahil olmasını istiyoruz. İhalemizde de buna öncelik ve zorunluluk getirmeyi düşünüyoruz. Hedefimiz 2025'in ilk yarısında ihaleyi yapmak. (Anadolu Ajansı)

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu: Fiber altyapıda İmtiyaz Sözleşmesi 2026'da bitecek. Onun ihale süreci ayrıca devam edecek, orada ayrıca bir ihale yapacağız. Şu anda fiber altyapının %80-90'a yakını bir operatörün elinde. Oradaki süreci, rekabet şartlarını, ihale sürecinde görmüş ve tespit etmiş olacağız (Anadolu Ajansı)
    Dil sürçmesidir. Değil se Ttkom un varlık fonun da olduğunu unutmuş benim şirketim olduğunu sanıyor olabiluuuu

2.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Uraloğlunun yukarıdaki açıklaması yeterli. Ne demek ihale mihale. Yıllardır ttkom temettü ödemedi ve üstüne bide birsürü borç aldı ödüyor. İmtiyazın ttkoma verilmesi lazım. Bu düşüşün sebebi uraloğlu...
    Rekabet koşulları, yasa ve mevzuata göre ihale zorunlu bir durum ama fiber hattın yüzde 80-85 ine sahip telrkom için ihale formalite gibi bir şey olur diye düşünüyorum.

Hiçbir şey olmasa bile, kesinlikle bir şeyler oluyor.... sonunda bunlar bana teknik analiz yaptırmayacaklar..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

4.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    Hiçbir şey olmasa bile, kesinlikle bir şeyler oluyor.... sonunda bunlar bana teknik analiz yaptırmayacaklar..
    O kadar çalkalıyor ki 43 den alan bir traderın buraya kadar taşıması çok zor, muhtemelen satmıştır En son bu kadar çalkalamayı 18 - 27 arası görmüştüm, 27 sonrası zaten hisse kopmuştu umarım bu sefer de 57-58 zirvesini kırar yine bir ralli başlatır.

ihtiyarlık çok zor.. her şeyi taşıyamıyorum.. zaten bel hafif arızalı... ancak 5 dakikalıklarda leylaktan leylağa..

günlük ve aylık dikkat çekici ve güzel.. haftalık toparlanmalı.. 51.00 üzerine çıkarsa daha olumlu olacak..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

6.  Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    ihtiyarlık çok zor.. her şeyi taşıyamıyorum.. zaten bel hafif arızalı... ancak 5 dakikalıklarda leylaktan leylağa..

günlük ve aylık dikkat çekici ve güzel.. haftalık toparlanmalı.. 51.00 üzerine çıkarsa daha olumlu olacak..

Benim de çok az trade ettiğim kısım vardı onu da hüpletti pala, bir daha da oraları göstermedi ki yerine koyalım

Alıntı Originally Posted by bigdata Yazıyı Oku
    Benim de çok az trade ettiğim kısım vardı onu da hüpletti pala, bir daha da oraları göstermedi ki yerine koyalım
    ara sıra bende sopa yiyorum... akıllanmama yardımcı oluyor...

bu gün kalabalık gelmişler.. herkesin elinde bir sopa... birilerini kötü dövebilirler.. artık bu longçular mı olur şortçular mı olur.. göreceğiz.. ben demiyorum indikatörler diyor... bana, en son '' abi araya girme sen de sopa yersin'' dediler.. cuma seans sonu kapanışta görüşürüz..

Sayfa 572/580 İlkİlk ... 72472522562570571572573574 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •