GEÇENLERDE SABAHATTİN ÖNKİBAR gazeteci abimiz açıkklama yapmıştı aselsan yönetimsel .bir an evvel koç grubuna satılıp hem büyüklük him idari açıdan ülkenin en büyük kuruluşu olur dünyaya emsal olur.yoksa bunlara rağmen bu durumda zorlanıyor.
|
|
ASELSAN ile*Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı arasında Türk*Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyaçlarını karşılamak üzere Güdüm Kitleri tedariki*kapsamında toplam bedeli 316.567.303,82 ABD Doları ve 1.210.977.796,42 TL olan üç sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu sözleşmeler kapsamında teslimatlar 2025*ve 2028 yılları arasında gerçekleştirilecektir.
GEÇENLERDE SABAHATTİN ÖNKİBAR gazeteci abimiz açıkklama yapmıştı aselsan yönetimsel .bir an evvel koç grubuna satılıp hem büyüklük him idari açıdan ülkenin en büyük kuruluşu olur dünyaya emsal olur.yoksa bunlara rağmen bu durumda zorlanıyor.
Propolis konuşmayayım diyorum ama hakkediyorsun be arkadaş.. Yahu kurt a kuzu teslim edilir mi ?
Koç un bu zenginliğinin kime bağlı olduğunu hala bilmiyormusun ?.. Koç Türkiye baronu dur. Bunlar artık açıklanmış bilgiler. Ha Fetö ye vermişsin ha malum isme.. Bu kadar saçma sapan yorumlar yapma artık. Biraz kafanı çalıştır.
Yok komplo yok taraflısınız yok malum parti filan.. Arkadaş biz TC nin güçlü ve var olmasını düşünüyoruz. Atamızın izindeyiz ve kafamız on numara da çalışır. Siyaset yapmayalım emperyalistlere karşı duralım. Bütün olay bu..
trade yaparken güzel kazndırıyordu, 56 dan alıp 61 den sattığımı yerine koyamadım gittide gitti, bazende böyle ters köşe olabiliyor insan 2$ seviyeleri direnç. bakalım geçebilecek mi
Tüm dünya piyasaları kendince ABD seçimlerini fiyatladı, alıcı ve satıcılar için bugün alış ve satış için son gün.
Trump ın geleceğini düşünen yatırımcılar sepetlerinde altın ve kripto oranlarını artırdılar,
Bense kimin geleceği farketmeksizin bizim piyasa için pozitif düşünüyorum
sabahattin önkibar gazeteci abimiz geçen aselsanla ilgili yotubdan yayın yapmıştı nasıl yönetildiği ortada hisselerin çöküş içinde olmasının garabeti yok .çökmesi normal.aselsan bir an evvel koç holding gibi ülkenin çok güzide topluluklarının yönetimine verilmeli satışı yapılmalı koç grubuna.dünya devi olur aselsan .ayrıca çok önemli yapay zeka gelişimi içinde çncü olur.
veya bunlar aselsanı elon maska hazırlıyo olabilirler.çok değerli mühwndislerimiz var yönetim atama işle ilgileri yok zaten o sorun hallolduğunda aselsan dünya devi olur .boşa değil çökmesi .
ASELSAN yabancı oranı 5 Kasım 2024 % 31,98. 6 Kasım 2024 % 31,88.
Fark % -0,10. (Kaynak İş Yatırım).
Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
|
|
bol kazançlar diliyorum
Yer İmleri