Sayfa 168/491 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon
Arama sonucu : 3924 madde; 1,337 - 1,344 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş İnşaat Proje

  1. Bu tarz hisseler böyle, ihtiyacın olmayan parayı yatıracaksan uzun vadeli olur, ama günlük kar-zarar likid hisselerde olur.
    2 lot alış veriş var böyle yani, olanı yazdık, hayal değil bu...


    ytd değildir

  2.  Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    Evet manzara ortada toplam 1 lot alış-veriş olmuş...


    ytd değildir
    evt o 1 taneyi ben aldim.

    SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  3.  Alıntı Originally Posted by tipitip Yazıyı Oku
    evt o 1 taneyi ben aldim.

    SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    hayırlı olsun..


    ytd değildir

  4. sağolun.
     Alıntı Originally Posted by WindowsUp Yazıyı Oku
    hayırlı olsun..


    ytd değildir
    SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

  5. galiba yibitaş tahtasının boğası benim, ayısı da windowsup. ben hisse fiyatı 2599 iken bu sayfada hisse hakkında olumlu şeyler yazmaya başladım. şimdi fiyat 2880. yani 281-0 öndeyim ben yibitasın iyi olacağını yazdığım günden bu yana bir gün dahi düşmedi. bundan sonra daha çok yükseleceğini düşünüyorum. bugün işlem hacmi düşük. bugünkünün 30 katı civarı işlemlerin yapıldığı günler oldu bu hafta. windowsup ın sözlerinde gerçek payı olabilir ama sadece kötü yönlerini bu kadar vurgulamasını yadırgıyorum.
    hisse sahiplerine sözüm şudur. ülkemizde çimento sektörünün geleceği parlak. hissesine sahip çıkan çok kazanır.

  6. Evet bu tarz hisselerde almak kolay satmak zor, kapanışta baya satıcı birikmiş. 2901 'e kadar 18 lot satışta..

    öğleden sonra 3 eşleşmede işlem yok.. bir iki hafta böyle taip edicem,huyunu suyunu öğrenicem öyle alım-satım yapıcam..2019 da bir kez aldım, satmak kolay olmadı.. hiç bilmeyenler bu durumları dikkate alsın. cep harçlığınızla lütfen oynamayınız..


    ytd değildir

  7.  Alıntı Originally Posted by hayri77 Yazıyı Oku
    galiba yibitaş tahtasının boğası benim, ayısı da windowsup. ben hisse fiyatı 2599 iken bu sayfada hisse hakkında olumlu şeyler yazmaya başladım. şimdi fiyat 2880. yani 281-0 öndeyim ben yibitasın iyi olacağını yazdığım günden bu yana bir gün dahi düşmedi. bundan sonra daha çok yükseleceğini düşünüyorum. bugün işlem hacmi düşük. bugünkünün 30 katı civarı işlemlerin yapıldığı günler oldu bu hafta. windowsup ın sözlerinde gerçek payı olabilir ama sadece kötü yönlerini bu kadar vurgulamasını yadırgıyorum.
    hisse sahiplerine sözüm şudur. ülkemizde çimento sektörünün geleceği parlak. hissesine sahip çıkan çok kazanır.
    ben iyi niyetliyim, bu hissenin pohpohlandığı günleri iyi bilirim. o şahıslar hayal oldu gitti. hisse doğal ortamında değerlensin ben buna varım..

    ytd değildir

  8. Syn windowsup sabah yazacaktım, (böyle giderse sizde yibitaşı alırsınız diye) sonra vazgeçmiştim. Kalbiniz rahat olsun buradaki yazıları okuyup günlük al sat yapayım diye düşünen olmaz olsada bulunduğu piyasadan dolayı 2 günde hesaba geçiyor, satsanız parada 2 günde hesaba geçer 4 gün yapıyor, bu hisseyi bu nedenle hiçbir al satçı terçih etmez. Uzun vade için bekleyebilen alır ancak, tabi arada bir kaç lot alıp sonra satanlarda çıkacaktır, buda her hisse gibi burası içinde mümkün (ama 4 gün en kısası bile) bende hisseyi almadan önce uzun süre takip ettim, bütün sayfaları okudum, eski forum sayfaları da dahil buna ve tercihimi yaptım tabikide acil gerekli olmayacağını düşündüğüm bir birikimle, bunun yanında bazı hisselerin uzun zaman aynı değerlerde sabit gittikten sonra birden çok katladığını gözlemlemişimdir. Ayrıca bazı araştırmalarım neticesinde biraz almamın yararlı olacağını düşündüğümden tercih ettim, olur olmaz o ayrı nasip meselesi önemli olan gerekli gayreti göstereyim nasipse kazanırım, burası kısa zamanda hemen kazanılacak yer değil zaten ( kısa zamanda kazanmak isteyen "haber belli idi" sabah oyak grubu hisseleri alırdı, gün içinde açılış fiyatının neredeyse hepsi % 10 dan fazla kazanç sağladı zaten, neyse bekleyip göreyim biraz daha ekleme yapmak için bekliyorum bende sizin gibi gözlemlerime ve araştırmaya devam
    Yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 168/491 İlkİlk ... 68118158166167168169170178218268 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •