Sayfa 438/468 İlkİlk ... 338388428436437438439440448 ... SonSon
Arama sonucu : 3744 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Moza hc destekliyor da direniyor da hala.. ytd
    Yamultmuslar yine. Ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Yamultmuslar yine. Ytd.
    Gerçi hacimde de azalma var bugün. Ytd

3. iyi günler,

Norveç varlık fonunun Türkiye' den seçtiği hisseler (fonuna dahil ettiği) :
    sisecam 515.632 USD ile en altta. Benim spek bir hissem var, ondan bile 3 milyon USD almışlar. SISE artık iyice gözden düştüm mü diye düşündürüyor.

https://x.com/nesrinnis/status/1884929336450355625

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
    üstad temel analiz=fiyat mantalitesi ile yazıyorsun çoğu yazıyı.burada katılmıyorum sana.

beni ilgilendiren hissenin fiyatı.denizli cam 2000in başlarında zarar ediyordu hissesi 2 haftadan fazla %20 marjla tavan yaptı.

sodanın kaç paraya ne kadar kül satacağı ile hisse fiyatının doğrudan bir etkisi olmayacaktı.bu benim gibi yatırımcıları da ilgilendirmiyor şirketi satın alacak değilim hisse alarak ömür boyu ortak da olmuyorum.

kol gibi zarar eden şirkette 2 ayda %35 getiri aldım geçen sene.
    yani temele bakacak olsak herkes sattığı mal her ay daha çok para eden cirosunu hacmini sürekli katlayan sürekli karlı temettü dağıtan şirketleri alır diğerlerinde yaprak kımıldamazdı.

soda ne satardı ne satmazdı bilmem ama tahtası daha sığ idi.kronik müdavimleri vardı.para da kazandırıyordu ve kazandırırdı.

al şimdi 5 milyon lotla bile kademe kalkmadığı oluyor.200 milyon para demek bu.hangi aklını peynir ekmekle yemiş adam 200 milyon yakar allahın şişesinde kademe kaldırmak için.o para ile bist 100 de dans edecek çok kağıt var.

temele bakıyoruz elbette ama=fiyat değil.
    artı çok çok kalabalık oldu tahta .bu işin tek kurtuluşu yabancı gelmesi yoksa bu eldeki oyuncularda bunu götürecek para yok.

iş alacak %5-10 daha o zaman parktaki lot sayısı artacak birileri de gelip 50-60 yapacak.yok wyoming bit miş yok
    yok soda fiyatları uçmuş falan hepsi hikaye.para tekniği çizer temelin içinden geçer.
    Vay Moza80 , seni ve müdavim tabirini görünce bir selam vereyim dedim . Soda birleşmesinde gün yüzü görmemiş küfürler etmiştik burada. Hahha hahah 🙂

Yıllardır uğramıyordum, 1 dolara düşünce gidip bakayım dedim . Hafiften şuh bir şekilde göz kırpmadan başladı.

Eski bir müdavim olarak şişe 'den çok Bist100 'e ve ekonomi politikalarına güvenmiyorum arkadaşlar. Değil yabancı yatırımcı bizim gibi eski borsacıları bile geri getiremediler daha.

Bir de makro olarak ufukta bir şey yok hala. Ticaret savaşlarının nereye kadar sertlesecegi belli değil. Trump 'ın Avrupa kararını duymamız gerek önce.

Neyse Mazo seni görünce eski günleri hatırladım. Güzel kazanmıştık ve sonradan Soda'mızi zorla aldılar üç otuz paraya 🤣

Bol kazançlar.
    Nosce Te Ipsum ... Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Şirketimiz ana ortağı Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin 31.12.2024 dönemine ilişkin bağımsız denetimden geçmiş solo ve konsolide finansal raporları 12.02.2025 tarihinde Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklanmış olup aynı zamanda Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin internet sitesinde de yayımlanmıştır. Şirketimize ilişkin temel büyüklüklerin de yer alacağı Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin finansal raporları, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun muhasebe ve finansal raporlama mevzuatına uygun şekilde hazırlanmakta olup TMS 29 "Yüksek Enflasyonlu Ekonomilerde Finansal Raporlama" hükümlerini içermemektedir. Dolayısıyla Türkiye İş Bankası A.Ş 'nin finansal raporlarında yer alan Şirketimize ilişkin bilgilerin, Sermaye Piyasası Kurumu (SPK) finansal raporlama düzenlemelerine göre açıklanacak ve TMS 29 hükümleri uygulanmış 31.12.2024 dönemine ilişkin finansal tablolarımızdaki büyüklüklerden farklılaşması beklenmektedir. Şirketimizce Türkiye İş Bankası A.Ş.'ye iletilen bağımsız denetimden geçmemiş ve enflasyon muhasebesine tabi tutulmamış kalemler aşağıdaki tabloda sunulmuştur.
    Tablo kapta.
    https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1392322
    Sermaye Piyasası Kurulu'nun 23.01.2025 tarih ve 4/156 sayılı Kararına istinaden, Türkiye'de Enflasyon Muhasebesi uygulaması son bulana kadar, enflasyon muhasebesi uygulanmış finansal tabloların, ana ortağımız Türkiye İş Bankası A.Ş.'nin finansal tablolarını açıklamasından daha sonra açıklanmasına uygunluk verilmiştir.

İşbu özel durum açıklamamız Sermaye Piyasası Kurulu'nun 25.01.2024 tarih ve 6/137 sayılı ve 23.01.2025 tarih ve 4/156 sayılı kararlarına istinaden yapılmış olup açıklamada yer alan bilgilerden doğan sorumluluğun kabul edildiğini beyan ederiz. Ytd

6. Enflasyon muhasebesi yap.13, 4 mlyrdan ne kalır yarısı gitse 7 ancak …beklendiği gibi beklemeye devam

7. Bılanco tarihini bilen varmı ne zaman gelecek

8.  Alıntı Originally Posted by halkevi Yazıyı Oku
    Enflasyon muhasebesi yap.13, 4 mlyrdan ne kalır yarısı gitse 7 ancak …beklendiği gibi beklemeye devam
    Diğer taraftan reelde bakarsak bu sene ilk çeyrekten itibaren enflasyon muhasebeside konsolide olmaya başlayacak geçmiş ceyreklere göre.
    Yani "gitse" dedigimiz rakamlar cücük kalacak diye düşünüyorum. Herşey bunca fiyatlanmis geri döner mi artık. Bu tüm şirketler için geçerli bir durum. Zaten gördüğümüz kadarıyla bazı şirketlerin sermaye tavanı dudak ısırtacak cinsten arttırmalari da bu durumu destekliyor kanımca.
    Ama şuanki durum nereye kadar baskılanir, neye evrilir bilebilmek çok zor.
    Hadi gecen seneki muhasebesel durumdan rakamlar emildi, ama bu pahalılığı ( pahaliliktan kastım paranın satınalma gücünün reelde büyümesi ve haliyle bu rakamların da cirolar eşliğinde büyümesi)
    Tabi aslolan , cirolarin büyümesi değil piyasanin tüm şirketler eşliğinde tonaj artışları ile cirolarin artmasını görmek. Ytd

Sayfa 438/468 İlkİlk ... 338388428436437438439440448 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •