Sayfa 439/468 İlkİlk ... 339389429437438439440441449 ... SonSon
Arama sonucu : 3744 madde; 3,505 - 3,512 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Gelen bilançolara bakınca işbankasi veya diğer bankalar faiz gelirleri faiz giderlerini karşılamıyor. Enfalsyon muhasebesi yapmamalarının bu farkın daha da artmasını engellemekte olasıdır ha bu demek değil bankalar hisse bazlı düşecek diye çünkü dolar bazlı geçmişten bu zamana baktığımızda, sanayilere kıyasla cikis trendinde olduğunu gozlemleyebiliriz. Kaldı ki faizlerin düşmeye başlayınca bankalar için bu durum daha lehlerine olacak ama bu seferde enflasyon muhasebesi bankalar için senaryosu devreye girecek. Bu sene otelenmesinin bir başka sebebide bu olsa gerek.
    Diğer yandan çok incelemesemde demircilerin bilancosu gelmeye başlamış. Cirolar dolar kurunun bir önceki seneye göre yükseldi mı yoksa bir önceki yazıdaki değindim gibi hayatın pahalilasmisligindan mı kaynaklı kabarmış ve bir de deprem tazminatı vs yazıyor yorumlarda inceleyen varsa aktarirsa iyi olur. Tonaj bazlı satışlar artmış mı? Vs gibi..
    Ytd

2. Gelecek olan çok iyi olsa bu hisseyi bunca zamandır surundururler miydi? Kaldı ki gelecek olanda enfalsyon muhasebesi haliyle gelecek. Çok iyi, iyi, kötü ve çok kötü kavramlari neye göre kime göre olacak enfalsyon muhasebesi sebepli. Gidecek olanları adamlar götürüyor gitmeyenler zaten durum ortada.
    Ha sonrasında ne olacak bu algı bir miktar daha oyalandirilir mı sürünme açısından yoksa artık enflasyon muhasebesinden arindirildigimizi hissetmeye baslarmisyiz diye bakicaz ama faizlerin dönüşüde önemli olacak.. ytd

3. Ha baskı vardır baskı vardır. Yediler iki yılımızı ve geçmişimizi. İyi gelir yine yurutmezler, kötü gelir beklenti artık buraya kadar satılmıştır denir alır yürütürler. Maymuna çevirdiler ez cümle. Ytd

4. Maymun seni 🐒.. ytd

5. kwai köprüsünü gecebilecekmiyiz, yaklaştık yine.. ytd

6. Bir parça ümidi çok görme bana
    Ümitsiz bir aşkın anlamı olmaz
    Severek açıver kalbini bana
    Sevmeyen bir kalbin anlamı olmaz

En gerçek bir aşkla uzat kolunu
    Tanrı bile sever aşık kulunu
    Boş yere bekletme sakın yolunu
    Yolcusuz yolların anlamı olmaz

https://youtu.be/H_wcZMQQolA
    Ferdi Baba dan gelsin..

7.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    O meşhur haftalık 37.58 desteği yarında haftanın son günü sebepli direnç olarak üstüne atabilecek mi acaba! Üstünde ise ilk etapta 37.70 günlüğü var. Ha tabi olsa ne olmasa ne kısmı da var, kalıcı bir trend görmedikten sonra. Sadece fikrim olsun yatırım tavsiyesi neyim olmasın. Ytd
     Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    kwai köprüsünü gecebilecekmiyiz, yaklaştık yine.. ytd
    Ferdi Baba ne demiş bir parça ümidi çok görme bana, eğer gecmessen anlamı olmaz.. ytd

8. Daha hacim ve acı kuvvet olursa..
    Saçlarını dagitirsin rüzgarlara bırakırsın klibi gelir.. ytd

Sayfa 439/468 İlkİlk ... 339389429437438439440441449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •