Originally Posted by
Koray
Başlık herkese açık Sn. pisyedili01 istediğiniz gibi kritiğinizi yapar öneride bulunabilirsiniz, küstahlık yapmanıza gerek yok.
Olmadı kendinize farklı başlık açıp oradan devam edebilirsiniz, şu yazınızdan sonra ben olsam öyle yapardım ...
Sn Koray,
Sanırım yanlış bir anlaşılma oldu, sizi de tanırım Sn pisyedili01 de şahsen tanırım, bu forum da yazmasını tavsiye eden de benim, Sn BJK Coccinella da aynı tavsiyede bulundu.
Çok güzel filmler önermesinin yanında, mütevazi kişiliği, naifliği ve yardımseverliği gerçekten inanılmaz.
Ne tür filmlerden hoşlanırsınız derken sadece yardımcı olmak açısından da sorduğuna eminim.
Sizin de bu topik ve foruma sunduğunuz katkılar takdire şayan, yeni katılımların da bu foruma zenginlik katacağına eminim.
Sevgiler&Saygılar

Originally Posted by
pisyedili01
Sn pisyedili01, sayın Koray'ın uzun yıllardır açtığı forumları takip eder ve çok beğenirim, bu siteye yaptığı katkılar muazzam ve çok başarılı, bu yanlış anlaşılmadan dolayı paylaştığınız güzel filmleri bizlerden mahrum etmezseniz çok sevinirim.
Sevgiler&Saygılar.
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Yer İmleri