Sayfa 366/399 İlkİlk ... 266316356364365366367368376 ... SonSon
Arama sonucu : 3192 madde; 2,921 - 2,928 arası.

Konu: EGEEN - Ege Endüstri

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    19,538
     Alıntı Originally Posted by esentepe54 Yazıyı Oku
    Sermaye artırım kararları hızlandı. Kap'a hergün bir karar düşmeye başladı. Ege plast %761bedelsiz...

CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Daha egeenin sermayesi bile kayıtsız!Kaç yıldır yapmadılar baskı balata yandı fren fren fren deyip duruyor Bayraktar!Bakalım daha ne kadar fren yapıp dingili zorlayacak?
    “PARA KONUSMAZ,KÜFREDER! “
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    19,538
    bıldır egeen genel kurul haftası inşallah papaz bu defa pilav yemez
    sayfa 90dan başlayın
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...=52755&page=98
    “PARA KONUSMAZ,KÜFREDER! “
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

3. deniz 43 ....

Uygulanan iktisat bilimine ,akla , genel kabul görmüş ve yıllarca test edilmiş ekonomi politikalarına aykırı bunlardan sapılarak deneysel olarak uygulanan politikalarla; bir yandan adeta patlayarak ve giderek ivme kazanarak artmaya devam yıllık 118.3 milyar dolara ulaşan yıllık dış ticaret açığı,diğer yandan 1 yıllık kısa vadeye sıkışan ve üzerine binen yüksek faiz yüküyle giderek daha da artan ve yıllık 196 milyar dolara ulaşan borç ödeme yükümlülüğü,diğer yandan sıfırın çok altına inmiş merkez bankası net döviz rezervleri, baraj üstüne binen yükü artık taşıyamaz hale gelmek üzere.Seçimlerden sonrası tufan..
    Borsada alınacak hisse her zaman bulunur ancak alacak para bulunamaz

4. Egeen bedelsiz+bedelli yapar mı?? Bu toplantıda açıklayabilir mi?? Şu an fiyatı en az 10 bin olmalıydı niye olmadı??? Bu baskı niye yapılıyor??? Mal çoktan zaten toplu!!!

5.  Alıntı Originally Posted by Ganalı Yazıyı Oku
    Egeen bedelsiz+bedelli yapar mı?? Bu toplantıda açıklayabilir mi?? Şu an fiyatı en az 10 bin olmalıydı niye olmadı??? Bu baskı niye yapılıyor??? Mal çoktan zaten toplu!!!
    Bedelsiz supruz olur sahsen beklemiyorum.Hisseler cok daginik toplu degil bence

6. Bu ne arkadaş...

Alıntı Originally Posted by Filozof Yazıyı Oku
    Bu adam bilanço okumayı bilmiyor... Ekonomist değilim ama bundan iyi okurum...

7. İlginç

Alıntı Originally Posted by Hoca18 Yazıyı Oku
    Bedelsiz supruz olur sahsen beklemiyorum.Hisseler cok daginik toplu degil bence
    Yorumunuzu anlayamadım, hisse toplu ya da dağınık ne farkediyor. Sermaye artiriminda oranlar değişiyor mu.

8.  Alıntı Originally Posted by NergaL Yazıyı Oku
    Yorumunuzu anlayamadım, hisse toplu ya da dağınık ne farkediyor. Sermaye artiriminda oranlar değişiyor mu.
    Eğer ki spek var ise ben bundan tam emin değilim. Daha önceleri hissede ilk beş kurum yüzde 47 idi şimdi yüzde 50. Yüzde 50 si dışarıda. Bence mal dağınık

Sayfa 366/399 İlkİlk ... 266316356364365366367368376 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •