Sayfa 625/642 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635 ... SonSon
Arama sonucu : 5133 madde; 4,993 - 5,000 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VIII

Emeklilere faşist hitler kafası

En iyi emekli ölü olandır

Sosyal atıkda denmiş.

https://www.youtube.com/watch?v=JRV-xiLtJPM
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    14,001
    Türkeşin döküntüleri yine ak iktidarına destek olmuştur,zaten geçmişleri şaibelidir 1960'dan beri,ne çektiyse bu ülke ABD destekçilerinden çekmiştir,zat ABD'de yine yapacağını yapmıştır ABD''ye şirin gözükmek için suriyelilere ve diğer eli kanlı göçmenlere sahip çıkmıştır,Allah tümünüzün belasını versin detekçileriylen

4. Aradaki fark vatandaş oldu herhalde
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan : (ABD Condordia Zirvesinde ) Ülkemizde 5 milyon mülteci bulunmaktadır , mültecilere ev sahipliğinizi sürdüreceğiz / NTV

5. günaydınlar

6.  Alıntı Originally Posted by aslanbey Yazıyı Oku
    size de ......
    teşekkürler

TFF : Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz ile bugün yapmış olduğu değerlendirme toplantısının ardından Sayın Kuntz ile iyi niyet ve profesyonellik çerçevesinde yolların ayrılması konusunda mutabakata varmıştır.

Sayın Stefan Kuntz'a, A Milli Futbol Takımımıza yaptığı katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,038
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Türkeşin döküntüleri yine ak iktidarına destek olmuştur,zaten geçmişleri şaibelidir 1960'dan beri,ne çektiyse bu ülke ABD destekçilerinden çekmiştir,zat ABD'de yine yapacağını yapmıştır ABD''ye şirin gözükmek için suriyelilere ve diğer eli kanlı göçmenlere sahip çıkmıştır,Allah tümünüzün belasını versin detekçileriylen
    Türkeş döküntüleri = faşistler
    Yobazlar + faşistler % 15 - 16 bandında iken nasıl % 50 bandına geldiler !!!
    Esas soru bu olmalı.

Dünyanın en pahalı otomobilini, en pahalı cep telefonunu kullanan Türk halkı, nasıl bu faşist yobazların kuyruğuna takıldı ????
    Neden zengin Alman veya Amerikalıdan, aynı ürünü daha pahalıya alıyorum diye sormuyor ?
    Neden fakir Bosnalıdan veya Gürcüden, aynı ürünü daha pahalıya alıyorum diye sormuyor ?

Neden ?
    Sebebi ne ?

Ve işin en ilginci ?
    Neden hiç bir muhalefet partisi, dolaylı vergileri %75'den %10'a indireceğim diye vaatte bulunmuyor ???

Sayfa 625/642 İlkİlk ... 125525575615623624625626627635 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •