Sayfa 250/262 İlkİlk ... 150200240248249250251252260 ... SonSon
Arama sonucu : 2096 madde; 1,993 - 2,000 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Somers Yazıyı Oku
    Kutman ya çok zayıflamıÅŸ ya da bazı rahatsızlıkları var hiç iyi görmedim…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılıÄŸıyla gönderildi
    Selamlar.. Sayın Sommers bende sizin gibi düşünüyorum ki geçenlerde bir liman sözleşmesi uzatımında mı tam hatırlamıyorum sayın KM'nın çok zayıfladığını bende gördüm ve içimden bu adam hasta mı diye düşündüm.. İnşallah çok önemli bir şeyi yoktur. Bir insan olarak sayın KM canımı çok yakmış olsa da hatalarından ders alıp yanlışlarını telafi edecek bir zamanın kendisine Allah tarafından verilmesini isterim. Ama bundan benim sayın KM helallik vereceğim anlamı çıkarmasın. Daha öncede dile getirmiştim. Rüyamda sayın KM bende helallik istediğini yazmıştım. Ama ona vereceğim helallik asla yok. Bunu para karşılığı asla olamaz.
    Bir kaç cümlede bedelsiz konusunda yazmak istiyorum. Bir kere herkes elindeki duruma göre yorum yapmasını bırakmalı, Bir kere tahtaya hakim bir patron ve tahta yapıcı %200 bedelsiz kararı ile elindeki hisseleri 2 katına çıkacağı için bunları neden düşük fiyata satsın ki, şimdi bir kaç yatırımcının sesini duyar gibiyim, maliyeti düşükse satar. Evet bu düşük bir ihtimal olsa da mümkün. Ama mantıklısı olan tahtaya hakim güç bir iki olumlu haber ile tahtayı yukarıya sürer ve yukarıdan elini boşaltmak ister(satış düşünülmesi durumunda, ve operasyonun daha uzun süre süreceğini düşünerek)Ayrıca herkes bilir ki düşen hissenin alıcısı da pek olmaz. sayın KM'nın hiç olacağını düşünmüyorum.
    Sayın KM ve tahta yapıcı bu oyunu çok güzel oynuyorlar. Yıllarca da oynadılar. Tahtaya da hakimler, basın yayın organlarına da hakimler. yatırımcıyı her yönden ablukaya almışlar. Biz küçük yatırımcıların yapacağı bir şey çok yok. Sadece dilekler ve temenniler..Son cümlem olsun. Sayın KM bu şirketin iyi halini göremeyecek. Buda burada kalsın.. Saygılarımla...

2.  Alıntı Originally Posted by unsali Yazıyı Oku
    Zaman belli mi

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hızlı davrandılar.

3. Nasıl hızlı..geç bile kaldılar..genelde onay gelir ertesi gün bölünürdü..gariplik var .beklenen ne???

SM-M205F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4. Fiyat algımız değişmeden..
    Bilinen değerlerden kısa bir ansliz çakalım..
    Endeks yakın zirvesi 360 dolar. Anlık 270 dolar civarı.
    Glyho yakın zirve 18 lira. Anlık 17 lira..
    Zirvede gezeliyor tahta. Endeks yıkılmış, saçını tarıyor denmesin.
    Tahta çok güçlü çok. İyimseriz.

5. İlk gün.
    İlk yarım saat izlenimi.
    3 aya kalmaz. Bist 100e girer.

6. Günlük satılan net malın %96'sını BOA ve Global Menkul yapmış.

Sayfa 250/262 İlkİlk ... 150200240248249250251252260 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •