Originally Posted by
MaryJane
Bu hissede 7 yılı aşkındır küçük miktarlı malı en başından taşır,genelde büyük kısmı ise trade ederim.2018-2020 arası çarpılmamdan sonra stockholm sendromlu gibi bu kağıttan kopamadım ve kazandığımda intikam almış hissi yaşadım.(hoş tradede de aşırı kazandığımı söyleyemem) Arada bir de x de yorum yaparım.Ancak hisseyi bilen ve MKyı yakından tanıyan birini de tanıyan biri olarak şunları söylemek isterim
*İyi haberler gerçeği her zaman perdeliyor ve unutturuyor.Karşımızdaki adam borsacı, en büyük traderlardan, ve tabiri caizse gerçeğin düşmanı bir zat. Bu anlamda her sözünden ve hareketinden şüphelenmek gerek.Burdan satar kripto alır,ordan satar abd tahvillerine girer gibi gibi
* İyi bir şey söylüyorsa ve hisseyi yukarı itiyorsa mal yıkmak için kullanır.2 ya da 3 kez buna demeçleriyle ve sonrasında olanlarla şahitim
* 2.5 milyar geri alım programını genel kurula sunacak zatın bugünlerde bunu açıklatması pek makul olmayabilir. Yükselişin ve dışarıdan mal alımının sürmesini hatta artmasını istiyor ki zannımca 7.00 sonrası alımların büyük kısmı İstanbul portföy çıkışlı sağ cep sol cep olayları. (hiç kimse bana cityden yatırım fonlarından bahsetmesin emekli yatırım şirketi çalışanıyım. Bir çok fon şirketiyle, patronların arasında "vedia" akdi vardır.Oralardan gerçek veri alamazasınız.)
*Kötümser olmak saikiyle yazmıyorum bu bir istatistik ama muhtemeldir ki bu adam bir yerden sonra malı yıkacaktır. Hep böyle olmuştur.eski fiyatla 65 cente gelen hisse genelde 70 centte tuş olmuştur geçmişte.Belki şimdi daha da gider ama dikkat lütfen.Umarım yanılırım fakat bunu yazma sebebim, ....... olsa ardıma bakmadan çıkacağım diyen insanların son dönemde x'te, telegramda, buralarda okuduklarıyla gaza gelmeleri.
Herkese gönlüne göre versin global. iyi akşamlar hayırlı ramazanlar
Yer İmleri