Sayfa 262/262 İlkİlk ... 162212252260261262
Arama sonucu : 2096 madde; 2,089 - 2,096 arası.

Konu: GLYHO- Global Yatırım Holding

Alıntı Originally Posted by MaryJane Yazıyı Oku
    Bu hissede 7 yılı aşkındır küçük miktarlı malı en başından taşır,genelde büyük kısmı ise trade ederim.2018-2020 arası çarpılmamdan sonra stockholm sendromlu gibi bu kağıttan kopamadım ve kazandığımda intikam almış hissi yaşadım.(hoş tradede de aşırı kazandığımı söyleyemem) Arada bir de x de yorum yaparım.Ancak hisseyi bilen ve MKyı yakından tanıyan birini de tanıyan biri olarak şunları söylemek isterim

*İyi haberler gerçeği her zaman perdeliyor ve unutturuyor.Karşımızdaki adam borsacı, en büyük traderlardan, ve tabiri caizse gerçeğin düşmanı bir zat. Bu anlamda her sözünden ve hareketinden şüphelenmek gerek.Burdan satar kripto alır,ordan satar abd tahvillerine girer gibi gibi

* İyi bir şey söylüyorsa ve hisseyi yukarı itiyorsa mal yıkmak için kullanır.2 ya da 3 kez buna demeçleriyle ve sonrasında olanlarla şahitim

* 2.5 milyar geri alım programını genel kurula sunacak zatın bugünlerde bunu açıklatması pek makul olmayabilir. Yükselişin ve dışarıdan mal alımının sürmesini hatta artmasını istiyor ki zannımca 7.00 sonrası alımların büyük kısmı İstanbul portföy çıkışlı sağ cep sol cep olayları. (hiç kimse bana cityden yatırım fonlarından bahsetmesin emekli yatırım şirketi çalışanıyım. Bir çok fon şirketiyle, patronların arasında "vedia" akdi vardır.Oralardan gerçek veri alamazasınız.)

*Kötümser olmak saikiyle yazmıyorum bu bir istatistik ama muhtemeldir ki bu adam bir yerden sonra malı yıkacaktır. Hep böyle olmuştur.eski fiyatla 65 cente gelen hisse genelde 70 centte tuş olmuştur geçmişte.Belki şimdi daha da gider ama dikkat lütfen.Umarım yanılırım fakat bunu yazma sebebim, ....... olsa ardıma bakmadan çıkacağım diyen insanların son dönemde x'te, telegramda, buralarda okuduklarıyla gaza gelmeleri.

Herkese gönlüne göre versin global. iyi akşamlar hayırlı ramazanlar
    Şu kısma katılmıyorum artık kar üreten bi hale dönüştük hadi bu yıl geri alım, seneye ne napacak… kısacası mızrak çuvala sığmıyor lafı doğru… trade edilecek bir kağıt oluşumundan çıkıyor bence ya bu kağıda hiç bulaşmayacaksın ya da aldımı artık tutmak lazım…

Alıntı Originally Posted by diyojen57 Yazıyı Oku
    Ne olumsuzu? O zaman üstüne yatırımcı para verdi. Dolar bile 5 kat gitti. Ne anlatıyorsun sen? Herkese cevap veriyorsun. Nöbetçi mi bıraktılar seni burada. Yatırımcıyı silkelediler, sen başka şey yaptılar da diyebilirsin. Olanları unutmadık
    İstersem her mesaja cevap yazarım. Seni hiç ilgilendirmez. Ben bu tahtanın ciğerini biliyorum, ne yaşandığını da çok iyi biliyorum. Yazmaya çalıştığım tam rahatlamaya başladığımız bir döneme giriyoruz gibi görünüyor. İnşallah bu cümlemi anlamışsındır. Sana bu son cevabım. Düzgün üslupla yorum yazmanı salık veririm.

3.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    İzleyebildiğimim kadarıyla Ünlü Menkul, 5 Martan bu yana her gün alım yaptı. Bu sürede aldığı hisse yaklaşık 8 milyon.
    Bu paylaşımdan sonra 2 seans geçti. Ünlü bu iki günde de almaya devam ediyor. Bugün yaklaşık 2,4 milyonla birinci alıcı. Takaslardaki durumunu bilmiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by gundem Yazıyı Oku
    Selamlar.. Baştan söyleyeyim. Ben ne bir siyaset bilimciyim, ne bir ekonomisitim(iktisat mezunuyum, aynı zamanda mühendisim)ne stratejist'im ne de teknikçiyim. Aklım kestiği kadar; hiç bir yatırımcıyı etki altına almadan bir kaç şey yazmak istiyorum. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki ülkemiz ve dünyamızda son yaşanan gelişmeler bazı şeyleri çok değiştirdi. Haliyle bunlar bizim borsa başta olmak üzere tüm borsaları olumlu yada olumsuz etkileyecektir. Kendi adıma dikkatli olmakta fayda olacağını düşünüyorum. Tabii burada başta sayın MK'nin, diğer ortakların ve tahta yapıcının izleyeceği yol daha belirleyici ver önemli olacaktır.
    Şahsen benim açımdan en önemli olan Glyho ve iştiraklerinde yaşanması muhtemel gelişmeler ki bu gelişmelere yön verecek yukarıda belirttiğim gibi sayın MK'dır. Şahsen ben sayın MK'dan bu zamana kadar korumadığı eski yatırımcısını korumakla başlaması gerektiğini bunu daha önce şirketin aldığı hisse geri alım kararı ile de bilerek gerçekleştirmediğini hatırlatmak isterim. Glyho ve iştiraklerinde Sayın KM'dan dileğim; artık ülkemizde ve dünyamızda yaşanan yaşanması muhtemel olumsuzlukları yatırımcı aleyhine kullanmamasıdır. Kendi açımdan sayın beşiktaşk'ın benim gibi eski yatırımcılar için hisse birim maliyet hesabı yaptığı, şahsen benimde hemen hemen mutabık olduğum bir maliyeti burada bizlerle paylaşmıştı. Artık lafı fazla çok uzatmadan sayın MK biz yatırımcılar için bir yol çizmesini, yani hisseyi hakketiği fiyatlara getirmesini(temennim budur) yada aynı oyuna devam ettiği günleri bekleyeceğiz. göreceğiz de Tercih sayın MK'nin... Saygılarımla...
    Selamlar.. herşeyin ülkem için hayırlısı olmasını temenni ediyorum. Asla ve asla başka TÜRKİYE yok.. 28 şubatta yazmışım. Bugünlerin yaşanma riskini düşünerek olması gerekenleri, temennilerimi yazmışım. yaşarsak hep birlikte göreceğiz.. Ha unutmadan X'te çok takipçili çok bildiğini düşünen bu hisseyle ilgili yorum yapanlar benim gözümde hiç bir şey bilmiyorlar. Bu hissede söz sahibi olmak için eski yaşanmışlıkları yaşamak gerekir..
    son olarak hissede alış imkanı vermek, tahta yapıcı açısından hisse toplamak için bir araç olabilir ama oyunun bir sonu olmalı.. Şöyle bir düşündüm. benim 24 senelik yatırımcı kimliğimle bu hissede olduğum süre içerisinde geçmediğim sınav kalmadı, Bu sınavlarda küçük yatırımcı hep yalnız bırakıldı, bırakılıyor da... Ben hakkımı, hakkımı yiyenlere helal etmiyorum. Hakkımı ahiret hayatına bıraktım..

5. Genel kurul kararı olmadan yönetim kurulu kararı ile geri alım yapılabilecek. Bakalım kaçtan dalacaklar. https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...igi_ID1609262/

6. Bu işlemlerle kâğıdı tabana oturtmayı nasıl becermişler acaba.

Alıntı Originally Posted by Ozy Yazıyı Oku
    Genel kurul kararı olmadan yönetim kurulu kararı ile geri alım yapılabilecek. Bakalım kaçtan dalacaklar. https://bigpara.hurriyet.com.tr/habe...igi_ID1609262/
    Dün Mehmet Kutman kendi hesabına 750.000 lot daha almış. Bu holdingin %10 alımı acaba BB'nin elindeki hisseler için mi?

8.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku

Bu işlemlerle kâğıdı tabana oturtmayı nasıl becermişler acaba.
    750.000 lot, bu pastanın neresinde? Bank of, Ünlü, Yatırım Finansman?

Sayfa 262/262 İlkİlk ... 162212252260261262

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •