Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910
Arama sonucu : 75 madde; 73 - 75 arası.

Konu: TATEN - Tatlıpınar Enerji

1. Sermaye Piyasası Kurulu SPK bu kez erken davranarak manipülasyona suç üstü yaptı. 2.şirketini halka açmaya hazırlanan Ali Ağaolu’nun Tatlıpınar Enerji hissesinde manipülatif işlem yaptığı iddia edilen 8 kişiye işlem yasagı geldi.

SPK haftalık bültende yer alan bilgiye göre, SPK Tatlıpınar hissesini 30 lira civarında toplayan grup fiyatı kısa sürede 50 liranın üzerine çekti. 8 ayrı hesaptan yapılan işlemlerde daha hisse satışı gerçekleşmeden SPK adeta suçüstü yaptı ve 8 kişiye 6 ay süre ile işlem yasagı getirdi.

2.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Sermaye Piyasası Kurulu SPK bu kez erken davranarak manipülasyona suç üstü yaptı. 2.şirketini halka açmaya hazırlanan Ali Ağaolu’nun Tatlıpınar Enerji hissesinde manipülatif işlem yaptığı iddia edilen 8 kişiye işlem yasagı geldi.

SPK haftalık bültende yer alan bilgiye göre, SPK Tatlıpınar hissesini 30 lira civarında toplayan grup fiyatı kısa sürede 50 liranın üzerine çekti. 8 ayrı hesaptan yapılan işlemlerde daha hisse satışı gerçekleşmeden SPK adeta suçüstü yaptı ve 8 kişiye 6 ay süre ile işlem yasagı getirdi.
    Seans takip ederken tahtasında anormal işlemlere rastlamıştım, çerezlik işlemlerim de oldu ama tahta yapıcılarını hiç beğenmemiştim. Sıradışı ve çok absürt işlemlerle mal mı topluyorlar mal mı dağıtıyorlar çözememişimtim... Sanki ilkokul çağındaki çocuklar misali blok satışlar blok alışlarla hacim yapıp işlemlere devam ediyorlardı.

A1-Alb yatırım-tacirler-info aktif kurumlardı arada bankof da girerdi. Cuma günü tabana kadar düşürmeleri sanki içeriden erkenden haberi aldıklarını da düşündürtmedi değil...

Bu ceza olmasaydı ekranda durmaya ve takip etmeye devam ederdim çerezlik kazanç sağlamak adına ama bu haberden sonra dursa da işlem yapmam. Teknik açıdan 51 seviyesini gösterip küçük çanağı tamamlamıştı, sonraki hedefi 61 ve 85 ile büyük çanağa gitmesi yönünde olurdu. 85 e kadar ara ara saatlik kısa grafiklere göre işlem yapılırdı. Portföyünde olana sabır dilerim...

Sayfa 10/10 İlkİlk ... 8910

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •