Sayfa 447/452 İlkİlk ... 347397437445446447448449 ... SonSon
Arama sonucu : 3610 madde; 3,569 - 3,576 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım 3

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    yıllar yıllar önce beylikdüzünden aldığım daire için baya kavga dönmüştü..
    boşandıktan sonra dairem 6 aydır ilandaydı ve bugün alıcısı çıktı..
    şöyle bir durum var ben ilanda ki fiyatı 6 aydır güncellemedim..ve taşınacağım anadolu yakası göztepede ki sitede evler 6 milyondu.şu an 8 milyon olmuş..
    bu anlaştığım alıcıdan sonra sitede ki bizim birkaç ev daha vardı onları aradım hepsi satılmış..şu an ev satmak için doğru zaman değil mi ? baya bir ekonomiden anlayan bankacılık geçmişi olan yakınım bana ev satıyorsan aynı ay içinde yeni evi yerine koyman lazım dedi..
    ben sanki evi değerinin altına anlaşmış gibi oldum ama en ufak bir kapora vb almadım daha..yarın netleştireceğim durumu demiştim..
    önerilerinize açığım..

hani kiraya geçeyim parayı mevduat vs değerlendireyim dedim o işte artık bitiyor gibi..
    kira fiyat oranına bakın. en kolay ucuz pahalı yöntemi bu bugünkü şartlarda.

23090RA98G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. deprem muhabbetleri emlak piyasası için iyi olmadı gibi...insanlar tedirgin oldu.

3.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    şöyle bir durum var ben ilanda ki fiyatı 6 aydır güncellemedim..ve taşınacağım anadolu yakası göztepede ki sitede evler 6 milyondu.şu an 8 milyon olmuş..
    bu anlaştığım alıcıdan sonra sitede ki bizim birkaç ev daha vardı onları aradım hepsi satılmış..şu an ev satmak için doğru zaman değil mi ? baya bir ekonomiden anlayan bankacılık geçmişi olan yakınım bana ev satıyorsan aynı ay içinde yeni evi yerine koyman lazım dedi..
    ben sanki evi değerinin altına anlaşmış gibi oldum ama en ufak bir kapora vb almadım daha..yarın netleştireceğim durumu demiştim..
    önerilerinize açığım..

hani kiraya geçeyim parayı mevduat vs değerlendireyim dedim o işte artık bitiyor gibi..
    Satacağınız evin fiyatını 6 ay önce biraz yukarıda belirlemişsiniz, 6 aylık sürede enflasyonla fiyat normale gelmiş. Bence ucuza gitmiyor, ilan fiyatları sizi yanıltmasın. Eğer fiyat ucuz kalsaydı daha kısa sürede alıcı çıkardı.

Sattıktan sonra Göztepedeki ev fiyatlarının 1 yılda %40 tan fazla artacağını düşünüyorsanız evi alın yoksa nakitte bekleyin.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    önerilerinize açığım..

Ben ne yapardım onu yazayım. Kesinlikle faizle uğraşmam. Evi sattığım gibi gider göztepe de gözüme kestirdiğim evi alırım. Faziler düşmeye devam edecek ve ev fiyatları da artmaya.

5. Konutta reel kayip varmis, millet borsada parasini reel nominal terminal cop oldu hala gelip konut gibi yatirimi kotuluyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by finans_mt Yazıyı Oku
    Konutta reel kayip varmis, millet borsada parasini reel nominal terminal cop oldu hala gelip konut gibi yatirimi kotuluyorlar.
    borsacı jargonu der ki.

ana paramdan sadece anam kaldı

arçelik gibi hisse yıllıkta -15% kayıpta,

7. Yil basindaki kira artisi eski kiracısı olan ev sahiplerinin yuregine su serperken, son donemde kiraci olanlar kabus gibi coktu.
    Diger yandan bos dukkanlar dikkatimi cekmeye basladi. Agirlikli eski kiracılar, yeni düzene ayak uyduramamis olmalari olasi.
    Bakalim izlemeye devam edelim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    önerilerinize açığım..

Beylikdüzündeki ev konunusunu hatırlıyorum. Beylikdüzü yükselen trend olarak konusuluyordu.
    Özel değilse dolar bazında alış fiyatınınızın % kaç üstünde satış gerçekleşti?

Sent from my SM-S908E using Tapatalk

Sayfa 447/452 İlkİlk ... 347397437445446447448449 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •