Sayfa 556/556 İlkİlk ... 56456506546554555556
Arama sonucu : 4446 madde; 4,441 - 4,446 arası.

Konu: EREGL - Ereğli Demir Çelik

1.  Alıntı Originally Posted by remolarano Yazıyı Oku
    Bir şey ifade edermi bilmem ama (ediyorsada bilmek isterim) 0.30%-0.75% lik yükselişte epeyce bir para girişi var. Sanki burada tutuyorlar hisseyi de birileri topluyor gibi ben pozitif yorumluyorum tabi o ayrı.
    Alımlar 6 milyon civarı önde, bir şey ifade etmiyor der işi bilenler bunun... Ama hiç bir şey olmasa bile bir şey olmalı...

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Teşekkürler, meşhur BOFA piyasada yok, beklediği birşey mi var acaba?

Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    Alımlar 6 milyon civarı önde, bir şey ifade etmiyor der işi bilenler bunun... Ama hiç bir şey olmasa bile bir şey olmalı...
    Bilenlere saygı duymak lazım o zaman. Boşa yor-muşum kendimce. Teşekkürler.

4. ALLAH'ım neydi günahımız! Hiç bir taraftan gülmüyor yüzümüz...

Türk Hava Yolları (THY), Avustralya seferlerini tanıtmak amacıyla Hollywood'un ünlü yıldızı Margot Robbie ile iş birliği yapma kararı aldı.

5. Selam, 1-2 aydir her hafta yatirimci iliskilerine maden acilisini soruyorum, ocak ayindaki basin bulteninde Cumhuriyetin 100. Yilinda temel atilacak yaziyordu. Aldigim cevap kurumsal iletisim bolumu tarihi netlestirmek icin calisiyor, ust duzey burokratlarin katilimi olacagi icin hepsine uygun bir tarih belirlenmeye calisiliyor. Simdi buradan BENIM anladigim acilisi CB yapacak. CB Yrd. (memleketi bingol gecenlerde ziyaret etmisti acilisi yapar diye dusunmustum ama olmadi)
    Boyle genis bir heyetle acilis, bunun ekonomik buyuklugunun anlatilmasi vs. medyada yer bulacak olmasi, icinde bulundugumuz ucuz ama gorunurde hikayesizlik temasinda ciddi bir katalist olacaktir. Tek soru isareti acilis yerel secimlere yakin bir tarihe mi itilecek, yoksa yil kapanmadan halledecekler mi? 1. Durumda 1-3 aylik bir bekleme suresi mevcut faiz ortaminda senedi baskilamaya devam edebilir.
    2. Durumda herseyin cok guzel olmasi ve istirapli surecin sonlanmasina cok yakiniz demek olur.
    Sahsi gorusum ve temennim hangi durum olursa olsun sonunda Erdemir bu senede gonul vermis, bu piyasada atesten gomlegi giymis insanlara bunun karsiligini verecektir.
    Saygilar

Yazdiklarim sahsi goruslerimdir, yonlendirme veya al-tut-sat tavsiyesi degildir.

6. Teşekkürler sn Bullseye...

Bence Mart'a yakın olur, önceki de ikinci turdan önce olmuştu... https://www.trthaber.com/haber/gunde...fi-774388.html

Açılsın seçime kadar bu yeterli şahsen benim için...

Sayfa 556/556 İlkİlk ... 56456506546554555556

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •