Trader olduğunu anlayamayan risk yönetmeyen trader.
Dipten alıp tepeden satmaya devam.![]()
|
![]() |
Emtia fonlarının da başta tge olmak üzere pek tadı tuzu kalmadı vedalasmayi düşünüyorum
Trader olduğunu anlayamayan risk yönetmeyen trader.
Dipten alıp tepeden satmaya devam.![]()
yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.
Yunus Şahin ismine güvenerek gözüm kapalı FNT serbest fonuna ilk gün alış verdim içeriğini bile bilmeden. Meğer Yunus bey bu fonu da ALARK ile doldurmuş. Bu adamdaki bu alarko aşkı nedir? Alarko yüzünden NNF tefasın en sıradan fonlarını bile geçemiyor artık. Gitmiş bir de serbest fona da alarko doldurmuş. Lanet olsun diyip zararına sattım. Alarkosu olanın burnu b*ktan kurtulmaz.
Bilançosu, yönetimi, geleceği, ıvırı zıvırı muhteşem olabilir ama gitmiyor kardeşim hisse. 1 seneden fazladır çıldırttı milleti. İnatla alarko almaya devam ediyor ilginç gerçekten. Daha da hedef portföy fonlarıyla işim olmaz. Gider direkt alarko alırım niye fon alayım ki?
Son düzenleme : tele vole; 21-11-2023 saat: 13:55.
|
![]() |
Muhalefet etmek icin soledim yanlis anlamayin amacim zarar gormemeniz cds yukseldigi takdirde
Duz usd kolerasyonlu doviz fonlarina gore yilbasini baz alirsaniz pozitif ayristi eurobond icerikli doviz fonlar cunku cds dustu, sene basini baz alirsak cds in bu fona pozitif yansimasi kabaca % 3.05 civari ki usd bazli guzel bir ekstra getiri
Cds zirve seviyede Mayis sonu gibi alinsaydi kabacak pozitif yansimasi % 5 civari olurdu gunumuze
Cds ler duserken bu getiriler olur ancak yukseldiginde de ayni sekilde bu oranlarda negatif getiri de yazar eurobond iceriki doviz fonlar
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri