Sayfa 795/1003 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 6,353 - 6,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IX

1.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Yok hocam burda opsiyon demiş, o farklı bişey
    Ben hiç işlem yapmadım opsiyonlarda, pek bildiğim bişey de değil.
    Maalesef türev ürünler böyle, deniz derya, bir sürü varyasyonu var.

Siz bunun viop'ta vadeli dolar long pozisyonu almak olduğunu söyleyin anlarlar.

Opsiyonlu işlem yapacaksanız da bütün ihtimalleri iyice anladığınızdan emin olup öyle girin
    Teşekkürler sn. Yuji.

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    31 Mart itibari ile hangi Bankadaki DTH’ınızda döviz bakiyesi varsa oradan yapabilirsiniz.
    Oran % 40
    Cevabınız için teşekkür ederim Mart 15'te fibabank'taki TL hesabımdan dolar almıştım bugün müşteri temsilcim ile görüştüm yeni ddkm yapmıyoruz dedi dolar mevduata da 0.10 veriyorlarmış başka bankaya taşıma ihtimalin var mı acaba

3. Başka bankadan açamazsınız şu anki durumda

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    31 Mart itibari ile hangi Bankadaki DTH’ınızda döviz bakiyesi varsa oradan yapabilirsiniz.
    Oran % 40
    Fibabanka sitesi'nde 31 01.2024 tarihinde dolar hesabı olanlar için geçerli diyor

%40 dolar faizi vereceklermi acaba , cok.merak.ediyorum

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    %40 dolar faizi vereceklermi acaba , cok.merak.ediyorum
    mart ortası 92 gün ddkkm yapanlar.. 2.5 hafta daha dolar sabit giderse.. yıllık % 40 dolar faizi almış olacak..
    sıfır riskle dünyanın en yüksek dolar faizi..oh mis..

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Option: 2 çeşit

Put

call

Kesinlikle farklı ürünler...Elimde boşta döviz olsa kesinlikle DDKKM yapardım...Yıllık net %40 faiz var a.q...Şimdi açsan en az 10 puanın piyasa böyle giderse kesin cepte...

Benim gibi Eurobonda basarsan alacağın en iyi faiz %9 olur..İngiliz %40 veriyor a.q...
     Alıntı Originally Posted by Joe Dalton Yazıyı Oku
    mart ortası 92 gün ddkkm yapanlar.. 2.5 hafta daha dolar sabit giderse.. yıllık % 40 dolar faizi almış olacak..
    sıfır riskle dünyanın en yüksek dolar faizi..oh mis.
    .

İngiliz dünyanın en yüksek demeyelim de son çareci denilen tip tefecilere %40 faiz verecek...Ülke bu faize ne kadar dayanabilir...Kaynağı nereden bulacaklar a.q...

8.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku

İngiliz dünyanın en yüksek demeyelim de son çareci denilen tip tefecilere %40 faiz verecek...Ülke bu faize ne kadar dayanabilir...Kaynağı nereden bulacaklar a.q...
    https://x.com/barisesen/status/17955...wMr-8JZKg&s=19
    Kaynağı buldum

Sayfa 795/1003 İlkİlk ... 295695745785793794795796797805845895 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •