Sayfa 598/972 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon
Arama sonucu : 7772 madde; 4,777 - 4,784 arası.

Konu: Vıop LVI

1. ne güzel tezgah yaptı plancı tatlı su milliyetçisi...

birde %5 oy aldı...
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Detayı var mı?
    Kişiler vs...
    2014 yılı Sermaye Piyasası Kurulu Uzman Yardımcılığı Sınavı soruşturmasına ilişkin yürütülen FETÖ soruşturmasında 10 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
    Yurt genelinde terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlar devam ederken, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, 2014 yılı Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Uzman Yardımcılığı Sınavı soruşturması kapsamında, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyelerince yazılı sınav öncesinde erişilen soruların örgüt mensuplarına dağıtıldığının tespit edildiğini belirtti.

10 ŞÜPHELİYE GÖZALTI

Bunun üzerine, sınav sorularını alarak sınavlarda başarılı olan ve atamalarının yapıldığı belirlenen 4'ü ihraç, 1'i özel sektör çalışanı, 5'i aktif kamu personeli toplam 10 şüphelinin, Ankara merkezli 3 ilde eş zamanlı gözaltına alınmalarına karar verildiği bildirildi.

Açıklamada, şüphelilerin yakalanmasına ve Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına sevklerine yönelik işlemlere, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince devam edildiği aktarıldı.
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3. Daha yeni uyandım suyun içine girmem ayaklarım üşür. İzliyorum ikinci fasıl uykuya geçecem hiç borsanın tadı tuzu yok. Bir veriyor üç alıyor pala ben vermeye razı ve hazır değilim başım ağrıyor diyelim

4. Kendi kendime basit bir hesap yaptım. Şirketlerin şu an için kredi borç süresi bir yıldan az maliyeti %50 den fazla. Daha yılbaşında işçi ücretlerine zam var bunu da koyduğum da üzerine çoğu şirketin iyi bilanço açıklaması zor. O yüzden uzak durmak gerekir. Daha hedeflenen faize 1000-1500 puan var. Enerji maliyetlerinde artış olma ihtimali var. Tüm bu sebeplerden dolayı şahsım adına uzak durmak istiyorum

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevi Ali Yerlikaya'ya devretmesinin ardından başta uyuşturucu ticareti ve organize suç örgütlerine yönelik olmak üzere kimi operasyonlar hız kazandı. Ayrıca bakanlık bünyesindeki teşkilatlarda büyük ölçüde değişiklikler yaşandı. Gündemdeki söz konusu gelişmeler üzerine hakkında öne sürülen iddialara Süleyman Soylu ateş püskürdü!
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

6. BES portföyümde çeşitlendirme amacı ile eklediğim altın fonum olmasa ons altını takip bile etmeyeceğim.Yine 2000 dolarlara yaklaşılmış yine birileri basmaya çalışıyor.Bu kaçıncı 2000 dolar dönüşü son 1 sene içinde saymayı bıraktım.Altın topiğinde bir arkadaş detaylı yazılar yazıyor.Ona göre de mesela 1850 lerin altına kessen gelmez.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun görevi Ali Yerlikaya'ya devretmesinin ardından başta uyuşturucu ticareti ve organize suç örgütlerine yönelik olmak üzere kimi operasyonlar hız kazandı. Ayrıca bakanlık bünyesindeki teşkilatlarda büyük ölçüde değişiklikler yaşandı. Gündemdeki söz konusu gelişmeler üzerine hakkında öne sürülen iddialara Süleyman Soylu ateş püskürdü!
    esas bu operasyonları ŞİMŞEK istediği için yapıldığını düşünüyorum, malum tüm dünyada kara para aklama işinde sanırsam gri listeye düştük, çıkmadan yabancı gelmez, onlar için yapıldığını düşünüyorum. bence..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    esas bu operasyonları ŞİMŞEK istediği için yapıldığını düşünüyorum, malum tüm dünyada kara para aklama işinde sanırsam gri listeye düştük, çıkmadan yabancı gelmez, onlar için yapıldığını düşünüyorum. bence..
    Bende bakan yerlikayayi parlatmak Ankara yada İstanbul'dan belediye başkanı adayı yapmak istediklerini düşünüyorum. Soyluya bu işleri yaptırtan ile Yerlikaya ya bu işleri yaptirtan ayni kişi değil mi?

Sayfa 598/972 İlkİlk ... 98498548588596597598599600608648698 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •