|
|
Bilançosu gelecek sanırım
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643
Abey ben İstanbuldayım, sen nerdesin.Ortak deelmiyiz abi.Bulalım bikaç madur daha gidelim gezelim abey.Bagalım ne yabıyolar.Senin lodun çok fazla abi.One ya 5000 sen yönetici bilem olusun.Spenc abeyde gelir.Bide spenc abiyi görünca büyük ortk hoş geldin diyolarmış.Ne gülerdik ammaaa.
Kolpacı hojam bende bir yere gidecek hal mi kaldı. Hanı gözü dağıttık 😊
21 den 11 lere düşüşünde böyle olmamıştı, bu seferki düşüş bir başka diyordum harbiden başkaymış! Ytd
Kolpaci abi ben daha önce 18 i gördüm ama çabuk toparlayıp tekrar 25 i gördüydü, bu sefer iş sakat kırmızı cizginin altında üstelik endekis ayu piyasasına girmiş durumda,nerden döner bilebilmek imkansız.
Bunu bilse bilse yöneticiler bilür, gidelim kapılarına dayanalım, napıyonuz siz burda diyelim, fabrika çalışıyor mu bakalım. Olmadı paramızı geri verin diyelim.
https://youtu.be/fEN9M5CF4eo?si=7nko8apPA_9f2Jvk
Hisse Aldık Battık 51 cent Petkoşcuum 05 Kasım 2024 Para etmiyor
Gapuya dık dık yapsak paramızı verirlermi ki abe.Yanduk valla billa.
Spenc abey bile durumu vahim görüyoo.Tühhh.Spenc abi tevette gördüm iş bangası bile kötü bilanco deyoo.Uçacak gaçcak dediler, bulutun altına indik çakılıyoz abiii la.Kemerlerimiz bağlı gurtulacezmi Spenc abii.
|
|
Sadece bu hisseye has bir düşüş olsa, acaba diye akıllarda soru oluşur ama koskoca ağır abilerde düşüyor kcholü bile yamultmuşlar biz yine iyi durumda sayılırız, başımıza gelmeyen olay kalmadı 2 defa notumuzu dış mihraklar düşürdü, iç ve dış mihraklar sürekli negatif haber bombardımanı ile şirketin imajını yerle yereksan yabtılar, notumuzu yatırım yapılamaz seviyesine çektiler, yabancı bu şartlarda gelmez, kaldık biz bize yabcak bişii yok
Hisse Aldık Battık 51 cent Petkoşcuum 05 Kasım 2024 Para etmiyor
Yer İmleri