Sayfa 109/109 İlkİlk ... 95999107108109
Arama sonucu : 867 madde; 865 - 867 arası.

Konu: MGROS - Migros Ticaret

1.  Alıntı Originally Posted by Şafakalı Yazıyı Oku
    2018 son çeyreğinde Migros 12 tl.gördü..500-575 tl aralığında verip başka yatırım araçlarına geçmek gerekirdi..Kağıdın fanatiği olmak yanlış idi..45-50 kat bir kâr yetmeyenlere söylenecek söz kaldı mı şimdi?
    katılmıyorum size. Borsa uzun vadeli bir yatırımdır. O dönem hisse fiyatının düşük olma nedeni borcunun yüksek olmasındandı. borcu bitince gerçek potansiyeli meydana çıktı.

ve hala artma potansiyeli var normal ülke şartlarında. ama ülke şartları nortmal değil işte.

Dün tüm banka hisseleri taban çekti. piyasa değerleri tek günde yüzlerce milyar dolar azaldı. bu hisselerin kötü olduğu anlamına gelmez. ekonomik güvenin kötü olduğu anlamına gelir
    Söylediklerim kendi fikirlerim olup yatırımcı tavsiyesi kapsamında değildir.

2. 2018 yılındaki Migros ile şimdiki aynı değil. Bunu finansallarına, bilançolarına bakınca net görebiliyoruz.
    Çok saçma bir bakış açısı. Hadi 1,2 sene öncesi olsa neyse de 7 yıl önceki fiyata bakıp çok artmış demek mantıksız.

3. 30 küsur kar edip 5,90 nete yakın temettü dağıtıyorlar, kendilerine yontacak bir şey olmadıkça belki yıl sonuna doğru biraz daha 3-5 lira daha ateşlerler. temettü verdik olur, defaatle bundan bahsediyorum. neyse Allah bereket versin. ama bu yaklaşım ve rakamlar, oranlar benim açımdan hayal kırıklığıdır.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 109/109 İlkİlk ... 95999107108109

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •