Sayfa 99/109 ÝlkÝlk ... 4989979899100101 ... SonSon
Arama sonucu : 867 madde; 785 - 792 arasý.

Konu: MGROS - Migros Ticaret

1. Tahsisli-Nitelikli Yatırımcıya Satış

Yurt İçi / Yurt Dışı

Yurt İçi

Ek Açıklamalar

Yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ve/veya tahsisli olarak, bir veya birden çok seferde, Türk Lirası cinsinden, her türlü tahvil, finansman bonosu ve/veya her türlü borçlanma aracı ihraç edilebilmesi amacıyla, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından borçlanma aracı ihraç tavanı belirlenmesine karar verilmiştir. İhtiyaç duyulması halinde çıkarılacak borçlanma araçlarına ilişkin ihraç tavanı 3.000.000.000.- TL (ÜçMilyarTürkLirası) olarak belirlenmiştir. Bu kapsamda Sermaye Piyasası Kurulu'na borçlanma aracı ihraç tavanının onaylanması talebiyle başvuru yapılmasına karar verilmiştir.

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. https://marketfiyati.org.tr/

bu site yeni açýldý. ne yönde ne kadar etki eder acaba? baktým biraz kafa karýþtýrýcý.

3. aghol yüzde 900 bedelsiz kararý almýþ. iþtiraklerine de yapar mý acaba? migrosun da potansiyeli yüksek.

4.  Alýntý Originally Posted by emperador Yazýyý Oku
    aghol yüzde 900 bedelsiz kararý almýþ. iþtiraklerine de yapar mý acaba? migrosun da potansiyeli yüksek.
    yapabilir ama mantýksýz olur bence. kasa para dolu, inanýlmaz!!! büyük ve/veya yeni bir yatýrým yapmasý gerek.
    Elbette ki dediklerim yatýrým tavsiyesi deðildir.

5.  Alýntý Originally Posted by Davudiskender Yazýyý Oku
    yapabilir ama mantıksız olur bence. kasa para dolu, inanılmaz!!! büyük ve/veya yeni bir yatırım yapması gerek.
    Parayı bakalım ne yapacak? Temettü yüksek tutabilir belki aefes temettü verir mi belli değil bence sadece tahmin.

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. migros bence net karýn %30'undan fazla temettü vermez. %50 kar politikasýnda da zaten makul olan budur, yine bence.

tüpraþýn son dönem karýnýn üstünde geçmiþ karlardan ilave ederek kazancýna göre yüksek temettü verdiðine dikkat çekerim.

ben migrostaki paylarýmý sýrf bu yüzden azalttým.

ama her þeye raðmen þirket güzel gidiyor.

7.  Alýntý Originally Posted by emperador Yazýyý Oku
    Sn.Davudiskender bende geçmiÅŸ yıl karlarından ve oluÅŸacak karın yüzde 30-50 neyse üstüne ilave olarak verebilir mi diye düÅŸünüyorum yani belkide yatırıma ayırır bu ara zaten yeni maÄŸaza açılıÅŸlarını azalttılar yıl sonu sunumunu merak ediyorum 2025 için planlarını.. MaÄŸaza açılıÅŸı kadar kapatmalarda oluyor bu 50 gündür yaklaÅŸık. MaÄŸaza sayısı 3600 ÅŸu anda sitelerinde

2209116AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    yazýlarýnýz hep karmaþýk gözüküyor, yazýlýmsal bir sorun sanýrým, ancak yazdýðýnýzý zor da olsa okuyabildim. demek istediðim de bu, anadolu grubu geçmiþ yýllar karýndan deyip cömert davranacak gibi durmuyor, ya da ne kadar istikrarlý olur ben emin olamýyorum. yanýlýyor olabilir miyim? hem de nasýl. ama kendi adýma her ihtimalde mutluyum, hissem var, güzel kazandým Allah'a þükür, diðer yatýrým yaptýðým þirketlerde bu parayý deðerlendirdim ki orada da kazanýyorum çok þükür. nihayetinde burasý borsa dalgalanmalar olacaktýr ama temettü verimliliði ve istikrarý benim için borsa anayasasýnýn deðiþtirilmesi teklif dahi edilemez maddesidir.

8.  Alýntý Originally Posted by Davudiskender Yazýyý Oku
    migros bence net karýn %30'undan fazla temettü vermez. %50 kar politikasýnda da zaten makul olan budur, yine bence.

tüpraþýn son dönem karýnýn üstünde geçmiþ karlardan ilave ederek kazancýna göre yüksek temettü verdiðine dikkat çekerim.

ben migrostaki paylarýmý sýrf bu yüzden azalttým.

ama her þeye raðmen þirket güzel gidiyor.
    telefondan yazýnca yazý karakterleri bozuk çýkýyor..
    geçmiþ yýl karlarýndan ilave edip yüksek verebilir belki diye düþündüm bende. maðaza açýlýþý yavaþladý kapananlar ile dengeli gidiyor adet olarak 3600 þu anda güncel sayý web sitelerinde. 2025 kaç maðaza açacaklar sunumlarýnda belli olur. belki mevcut parayý yeni satýn alma da kullanýrlar o da olabilir. aghol e nakit lazýmsa o yüzden yüksek tutabilirler diye düþündüm aefes belki temettü vermez bile. belirsizlik var bence kolay kolay da düzelmez.

Sayfa 99/109 ÝlkÝlk ... 4989979899100101 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •