Sayfa 287/301 ÝlkÝlk ... 187237277285286287288289297 ... SonSon
Arama sonucu : 2408 madde; 2,289 - 2,296 arasý.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Biliþim Teknolojileri A.Þ.

1. Bugün olan düþüþ nedir böyle ? Tamam karlar çok güzel de ne fiyatlýyor bu hisse bu kadar ? Artýk kabak tadý verdi.

Duhul
    Jun 2018
    Ýkamet
    RODOSTO
    Gönderi
    1,533
    buraya grafik göndermemem gerektiðinin farkýndayým çünkü þimdiye kadar gönderdiðim grafiklerde baþarýsýz oldum bunun farkýndayým, ancak niyetim insanlara faydalý olabilmekti fayda bir tarafa belkide bazý arkadaþlarý yanýltmiþ oldum. kama formasyonundan biraz bahsetmek isterim, , kama formasyonlarý en çok kazandýran formasyonlardan biridir ancak formasyondan çýktýðýnda hemen hýzlý bir yükseliþ yaþanmaz ve bir zaman yatay hareket edip sonrasýnda ciddi yükseliþler yaþanýr, geçmiþ tecrübelerimde hisse yukarý yaptýðý hareketten sonra kamadan çýktýðý yere kadar bir geri çekilme yaþar bu çoðu zaman olmasada bazen þimdi olduðu gibi oluyor buda bize denk geldi, iþin özeti baþarýsýzlýðýma sebeb aramýyorum ama bunlar borsanýn fýtratýnda var olan þeyler yanýltýðým arkadaþlar olduysa afola, ancak ben hala hisseden umutlu olduðumuda belirteyim, tabii en iyisini siz bilirsiniz,

3. ardyz operatöre baðlanýp siz de numara býrakýn arkadaþlar. bana 2 hafta önce 2024 hedeflerimiz devam dedi. Bir de siz sorun isterseniz. Yani o hedefler tutmasýna raðmen bu fiyatlarda olacak hali yok. Büyük sapma olursa da bizi aradýðý numarayý geri arayýp sorarýz.

4. ARDYZ - ARD Grup BiliÅŸim Teknolojileri A.Åž.

Cok kotu oldu. Tehlikeli yerlerde, yukseleni asagi kirdi , fiyat ortalamalarin altinda kaldi . buralardan acil bir tepki vermesi lazim.

5.  Alýntý Originally Posted by Eneshg Yazýyý Oku
    ardyz operatöre baðlanýp siz de numara býrakýn arkadaþlar. bana 2 hafta önce 2024 hedeflerimiz devam dedi. Bir de siz sorun isterseniz. Yani o hedefler tutmasýna raðmen bu fiyatlarda olacak hali yok. Büyük sapma olursa da bizi aradýðý numarayý geri arayýp sorarýz.
    Selam sirket sene sonu icin 1.5 - 1.7 arsi fvok beklentisi vardi bunun hakkinda bir bilgi verildi mi ?
    Her insan yapmadýðý tüm iyiliklerden suçludur.

6.  Alýntý Originally Posted by udem Yazýyý Oku
    Selam sirket sene sonu icin 1.5 - 1.7 arsi fvok beklentisi vardi bunun hakkinda bir bilgi verildi mi ?
    Önceki sayfalarda konusulmus tamamdir
    Her insan yapmadýðý tüm iyiliklerden suçludur.

7. Ne demek dostum sen rahat ol. Ýþler çok saçma sapan bir hal aldý. Bütün kaðýtlar düþüyor. Ancak bizim kaðýt diðerleri çýkarken de çýkmadý þimdi onlardan fazla düþüyor. Ben bir bit yeniði arýyorum. Uçan kaçan favökler pd/dd ler sayýlar rakamlar demek ki bir þey ifade etmiyor ya da gerçeði yansýtmýyor. Neyse bekleyeceðiz bakalým 1 senede yüzde 50 zarar olacak bir iki iþ gününe

8.  Alýntý Originally Posted by bigmaster Yazýyý Oku
    buraya grafik göndermemem gerektiğinin farkındayım çünkü şimdiye kadar gönderdiğim grafiklerde başarısız oldum bunun farkındayım, ancak niyetim insanlara faydalı olabilmekti fayda bir tarafa belkide bazı arkadaşları yanıltmiş oldum. kama formasyonundan biraz bahsetmek isterim, , kama formasyonları en çok kazandıran formasyonlardan biridir ancak formasyondan çıktığında hemen hızlı bir yükseliş yaşanmaz ve bir zaman yatay hareket edip sonrasında ciddi yükselişler yaşanır, geçmiş tecrübelerimde hisse yukarı yaptığı hareketten sonra kamadan çıktığı yere kadar bir geri çekilme yaşar bu çoğu zaman olmasada bazen şimdi olduğu gibi oluyor buda bize denk geldi, işin özeti başarısızlığıma sebeb aramıyorum ama bunlar borsanın fıtratında var olan şeyler yanıltığım arkadaşlar olduysa afola, ancak ben hala hisseden umutlu olduğumuda belirteyim, tabii en iyisini siz bilirsiniz,
    Hocam sen rahat ol. Paylaşımlara devam et. Sonuçta herkesin bir özgür iradesi var ve baskasinin yazdigina göre alım satım yapiyorsa bastan kaybetmeye razi olmasi lazim.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 287/301 ÝlkÝlk ... 187237277285286287288289297 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •