Sayfa 288/301 İlkİlk ... 188238278286287288289290298 ... SonSon
Arama sonucu : 2408 madde; 2,297 - 2,304 arası.

Konu: ARDYZ - ARD Grup Bilişim Teknolojileri A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sneak sneaker Yazıyı Oku
    Ne demek dostum sen rahat ol. İşler çok saçma sapan bir hal aldı. Bütün kağıtlar düşüyor. Ancak bizim kağıt diğerleri çıkarken de çıkmadı şimdi onlardan fazla düşüyor. Ben bir bit yeniği arıyorum. Uçan kaçan favökler pd/dd ler sayılar rakamlar demek ki bir şey ifade etmiyor ya da gerçeği yansıtmıyor. Neyse bekleyeceğiz bakalım 1 senede yüzde 50 zarar olacak bir iki iş gününe
    bana kalırsa piyasa inanmıyor. E.M. sebebiyle net kar gelmediğinden zaten negatiflik vardı üstüne üçüncü çeyrek bilanço sonrası 2024 hedeflerine de inanç azaldı. Ama dediğim gibi şirket 2024 hedeflerimiz devam diyor. Geçen sene yıl sonu cirosunda bu ölçüde bi sıçrama yok ama 2022'de var.

2. benim öngörüm 32.5 e ineceği yönündedir. o nedenle 38 den verdim hepsini

3. bence bu hareketler fake. son aylarda emeklilik ve yatırım fonları paylarını artırmışlar. Bunlar herhalde şirketler görüşüp 2024 beklentilerinin devam edip etmediğine dair bilgi almışlardır. Ben aradığımda da devam dedi. 1,7 milyar favök gelecek ve şirket bu fiyatta duracak öyle mi? Yatırımcı sayısını açıklıyorlar malum o da sürekli düşüyor. Dökülme hadsafada.

4. sanırım maliye bakanlığı 2025 te 1.2.ve 3. çeyrekte enflasyon muhasebesi uygulanmayacağı yönünde tebliğ yayınladı. ama son çeyrek neden yok anlamadım. o zaman ilk 3 çeyrek güzel karlar yazar ama son çeyrekte bu karlar çöp olur gider

5.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    sanırım maliye bakanlığı 2025 te 1.2.ve 3. çeyrekte enflasyon muhasebesi uygulanmayacağı yönünde tebliğ yayınladı. ama son çeyrek neden yok anlamadım. o zaman ilk 3 çeyrek güzel karlar yazar ama son çeyrekte bu karlar çöp olur gider
    O tebliÄŸ vuk ile ilgili. Borsaya gonderilen bilancolarla ilgili degil.

SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Konkordato ilan etmiş megap ın bir senelik zararı gün itibari ile %50,40. Bizim hissenin ise şu an için %41,18. 2024 22 şubatta geçen gördüğü fiyat 63,90. Durumun vehametini siz anlayın. 3-4 güne konkordato ilan eden şirketin altında bir performans seçtiğim için kendimi tebrik edeceğim.

7. arkadaşlar siz de yatırımcı ilişkilerini arayıp operatöre bağlanın. Yatırımcı ilişkilerine ulaşamadığınızı söyleyin ve numara bırakın. Birkaç güne dönüyor. Bana 2024 hedeflerimiz aynen devam demişti 3 hafta önce. Size de söylesin.

8. O değil de çok temiz battık. Herhangi bir tereddüte dâhi yer bırakmadan açık bir şekilde battik. Öyle bir battık ki açıp ne kadar paramız kaldı diye bile bakmaya gerek yok. Çünkü para komple yok

Sayfa 288/301 İlkİlk ... 188238278286287288289290298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •