Sayfa 150/150 İlkİlk ... 50100140148149150
Arama sonucu : 1198 madde; 1,193 - 1,198 arası.

Konu: PKART - Plastik Kart

1.  Alıntı Originally Posted by disegno Yazıyı Oku
    Tek umudumuz durdo artık ne var ne yok toplarsın bol şanslar
    durdo şuan poip hissesi muamelesi görüyor inan nereye çıkaracakları belli olmaz...3 hane bile olabilir...Bu tarz agresif yükselişi link ve ksturda yaşadım kolay kolay bırakmıyorlar...umarım aynı durumu 3.kez durdoda yakalarım...pkart uzun vadede çok iyi yerlere gelecek bir hisse bunun hareketlerine alıştım...borsaya bakınca genel olarak pkart ayrı keşfedilmemiş hazine gibi geliyor gözüme....şu aralar gitmesin durdo uçsun sağlam pkart alayım isteğim bu...portföyüm teknoloji hissesi ağırlıklı olsun istiyorum...

2. Bu seviyelerde uzuuuun sure yataya baglayabiliriz sonra kufretmeyelim. 50-80 arasi 6-9 ay takilsa niye takıldı demem. Bu tarz hisselerde birisi yada grup girip surmedikce boyle devam eder 6-12 ay arasi surundur x3 civari sur dağıt.

GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Bilanço sonrası tavanı bile fazlasıyla geri aldı, ne yapmak, nereye varmak istemektedir bilmiyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by Edebi borsacı Yazıyı Oku
    Bilanço sonrası tavanı bile fazlasıyla geri aldı, ne yapmak, nereye varmak istemektedir bilmiyorum.
    hisse toplu götürmüyorlar..demek ki aç çok...üç beş ky lotuna göz dikmişler...şuan gitmesi işime gelmiyor gerçi...durdo pkartı yakalayabilirse voleyi vururum...

5. Pkart candir..gidiklamaya basliyak))

6. Endeks 1000-1500 puandan 10.000 puana kadar olan hareketindeki ölü taklidi yapan yerinden oynamayan pkart gibi hareket ediyor içindeki bi çok yatırımcıyı tahtacı kafasına soktu sivri zekâlı tahtacımız burdaki insanlar başka yerden kazandıklarını buraya getirmeyi bilmiyor tek akıllı kendi sanki dışardan yatırımcı gelemez onu iyi başardı ama içerdekilerle daha çok işi var

Sayfa 150/150 İlkİlk ... 50100140148149150

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •