Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
Arama sonucu : 45 madde; 9 - 16 arası.

Konu: CGCAM Çağdaş Cam

1. Bir cam şirketi olarak bu fiyatlarda kalacağını düşünmüyorum

2. Şirketimiz, Klimasan Klima Sanayi ve Tic. A.Ş. şirketinden 231.778.416 TL tutarında cam siparişi almıştır. Teslimatın, 2025 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmesi beklenmektedir

3. Tavan görüp, 3 gün sonra yine aynı yere geri gelmek. Hayret....

4.  Alıntı Originally Posted by mermers Yazıyı Oku
    Tavan görüp, 3 gün sonra yine aynı yere geri gelmek. Hayret....
    Bugün ben de biraz aldım, hayırlısı artık...Özellikle SMRTG tedarikçisi olması ve oldukça montanlı siparişler heyecan verici...Benzer rakamlarda sipariş alan bazı firmaların piyasa değeri 20 milyar TL'lerde...Hissenin yeni olması biraz handikap çünkü kamuya açıklanmış bilançosunu görmeden bazı yatırımcılar geri durur genelde...Bakalım, bilanço gelince yazarız, ucuz gibi duruyor, umarım yanılmam...
    Gerçek, siz ona inanmaktan vazgeçtiğinizde ortadan kaybolmayan şeydir...

5. Borsa iyiyken de kötü gidiyor

6. Ben yatırımcıyım, trader değil...Hepi topu 1 aylık geçmişi olan hissenin piyasa ile entegrasyonu sorgulanmaz üstadım...Ucuz diye aldık, düşerse ekleriz sıkıntı yok...Teknik yazan çizen palavracılara da çok takılmamak gerekir, 1 aylık kağıdın nesine teknik bakacaksın...

7. Şirketin 1 ay içerisinde gönderdiği iş ilişkisi KAP'ları KLMSN, EUPWR ve SMRTG yani halka açık olanlar ki, muhtemelen diğer şirketlerden de sipariş alıyor ama bildirmiyorlar...Sadece bu 3 siparişin toplamı 600 milyon TL ve sermayesi 168 milyon TL olan bir şirketten bahsediyoruz...Akıl var mantık var...

Yönetim Kurulumuz, 17.12.2024 tarihinde, izahnamemizde de yer aldığı üzere ve fon kullanım raporumuza uygun olarak; Manisa 1 Solar Cam Üretimi yerleşkemizde halen üretimini yapmakta olduğumuz Bifacial panellerde kullanılan 2mm cam üretim kapasitemizi %40 artıracak ve sahip olduğu teknik donanımlar ile Türk Solar Panel sanayisinin gelecekte ihtiyaç duyacağı ürünleri üretecek yeni bir üretim bandı yatırımı kararı almıştır. Yatırımın devreye girişi 15.05.2025 olarak öngörülmektedir.

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1366415
    Yukarıdaki yatırım son derece önemli ve tamamen halkka arzdan gelen para ile yapılacak yani borçlanma olmaksızın...Mayıs ayında devreye gireceğine göre az bir zaman kaldı demektir...

8. Bu müşterilerin içerisinde SMRTG çok önemlidir çünkü Diyarbakır-Ergani'de devasa bir yatırım planlamaları var ve an itibariyle ÇED aşamasında...Ayrıca EUPWR da bu panel üretim işine iyi bir yatırım yaptı ve Avrupa bağlantıları var...Yani kısacası uzaktan bakıldığında sektörün önü açık gibi duruyor...Sayın bakanın ifadaleri de aynı doğrultuda zaten:

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar ile Smart Güneş Enerjisi Teknolojileri Araştırma Geliştirme Üretim Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İzmir'deki Aliağa Organize Sanayi Bölgesi'nde inşa ettiği Entegre Güneş Paneli ve Hücre Üretim Tesisi'nin açılışına katıldı.

Bakan Kacır, Türkiye'nin özellikle son yıllarda güneş paneli üretiminde büyük atılım gerçekleştirerek Avrupa'da lider konuma geldiğini söyledi.

MATRİKS
    CGCAM'ın Manisa'da yaptığı yeni yatırıma bu açıdan bakmakta fayda var...

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •