Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 9 madde; 1 - 8 arası.

Konu: CGCAM Çağdaş Cam

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    19,927

CGCAM Çağdaş Cam

CGCAM Çağdaş Cam

TAMAMI EŞİT
    42.000.000 LOT
    20,00 TL
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

2. Türkiye’de cam alanında ilk tasarım merkezine sahip olan ve Avrupa’nın en büyük cam işleme kapasitesine sahip şirketleri arasında yer alan Çağdaş Cam, halka açılıyor. Halka arz Deniz Yatırım liderliğinde Borsa İstanbul Birincil Piyasa’da 11-12 Aralık 2024 tarihlerinde “Borsada Satış” yöntemiyle gerçekleştirilecek. Pay başına 20 TL sabit fiyatla gerçekleşecek arza CGCAM.HE koduyla katılım sağlanabilecek.

Çağdaş Cam’ın çıkarılmış sermayesinin 137 milyon TL’den 168 milyon TL’ye yükseltilmesi nedeniyle 31 milyon TL nominal değerli paylar sermaye artırımı, 11 milyon TL nominal değerli paylar ortak satışı şeklinde satışa sunulacak. Toplam 42 milyon TL nominal değerli payların halka arzının büyüklüğü 840 milyon TL olacak.

Paramedya

3. 100 lot yazdım
    81 lot hesaba geçmiş.

5. Borsa İstanbul tarafından paylaşılan verilere göre; halka arzda toplam filtre edilmemiş veriler baz alındığında 637.038 adet emir ile satışa sunulan adedin 2,7 katına tekabül eden 112.392.374 adet nominal değerli paylar karşılığında 2.247.847.480 TL tutarlı talep gelmiştir. Dağıtım sonucunda 628.813 adet yatırımcıya 42.000.000 TL nominal değerli payların satışı gerçekleştirilmiştir

Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    100 lot yazdım
    81 lot hesaba geçmiş.
    Bende 75 lot yazdım ve 75 lot gelince tırstımdı.

50 lot gelir tahminim demiştim.

Hayırlı olsun Borsamıza
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. CGCAM 17 aralık Salı gününden itibaren işlem görecek.

CGCAM da 18.20.00 ı yakalamama rağmen hala mal gelmedi, milyon lotlu Kolokasyon emirlerin önüne geçmek mümkün değil!
    00 saliseyi evde yakalamanız mümkün değil! ben aracı kurum sistemlerinden gönderiyorum!

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •