Sayfa 103/138 İlkİlk ... 35393101102103104105113 ... SonSon
Arama sonucu : 1097 madde; 817 - 824 arası.

Konu: PETKM - Petkim Petrokimya Holding A.Ş.

Sonra da kavgacı oluyorum. Kardeşim soda da yıllardır yazdım simdiki şişe insan biraz düşünür 10 yıl orada 5 yıl bunda 8 yıl otekinde yazan adam. Biraz utanır ortaya bir laf atarken, önce kendi bir bakar madem sektördesin, adamın mobilyacı olduğunu bile biliyorsun ne faydan olmuş diye.. ytd

Ben sektörden ya da elimde bulunan 5 hissenin de sektorlerinden biri bile değilim!
    Ama bu sektörlerde olmama rağmen oturup okuyup, inceleyip, araştırıp kendi fayda olacağıni düşünüyorum, yatırım yapmışım ya o bakımdan. Ha oluyorsa vaktimi harcayıp gelip buraya da yapıştırıyorum. Ne bir teşekkür ne birsey olsun diye de değil. Hoş şişecam rallisini yaparken öyle bir teşekkür yağmuru oluyordu ki anlatamam, ama hissenin sektörünün gidişatını daha vakti var sürünüyor demeye bir başladım denilmeyen kalmadı.
    Öyle mi oldu evet sürüm sürüm süründürdu.
    Ne yapıyım yazmayip gazlayip yıkayıp yaglasamiydim. Ytd

3. öğre=spenc;6977688]Ben sektörden ya da elimde bulunan 5 hissenin de sektorlerinden biri bile değilim!
    Ama bu sektörlerde olmama rağmen oturup okuyup, inceleyip, araştırıp kendi fayda olacağıni düşünüyorum, yatırım yapmışım ya o bakımdan. Ha oluyorsa vaktimi harcayıp gelip buraya da yapıştırıyorum. Ne bir teşekkür ne birsey olsun diye de değil. Hoş şişecam rallisini yaparken öyle bir teşekkür yağmuru oluyordu ki anlatamam, ama hissenin sektörünün gidişatını daha vakti var sürünüyor demeye bir başladım denilmeyen kalmadı.
    Öyle mi oldu evet sürüm sürüm süründürdu.
    Ne yapıyım yazmayip gazlayip yıkayıp yaglasamiydim. Ytd[/QUOTE]

Gülüp geçerim.

İthamlariniz ispat edemeyeceğiniz yükümlülüklerin altına girip önce vebal almayın derim. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu soyliyim.. arkadaşın gibi sonradan macaniz yemiyorsa ithamda kimseye bulunmayın. Öncelikle ne yazdıklarınızı bir okuyun derim, o yazılar size aitse ne oldu, niye oldu, fayda mı zarar mı verdim deyin. Söz uçar yazı kalmıştır çoktan.. ytd

Etilen-nafta makası haftalık bazda etilen fiyatlarındaki %3,9 artışın sayesinde %10,5 artarak 281 ABD$ olarak gerçekleşti.
    Bunu paylasmamdan ne anliyorsaniz o olsun.. Ytd

Bursaspor Teksas taraftarinin başındaki coşkuyu veren adam vardı bir zamanlar..
    Coşkuyu vermeye çalıştı geldiğinde ama baktı ki olmadı, çamura yatmaya başladı. Gençliğimde ne top oynadım o çim sahalarda.. ytd

7. etilen nafta toparlanma kalıcı olursa 1-2 hafta daha devam eder umarım kısa zamanda 20 üstüne atması gerekir

tek sıkıntı 1 milyar usd açık

ben mb bu sene dövizi bırakacağını düşünüyorum

**benim çevremde bile 3-4 firma kendi müşterimde dahil konkordatoya girdi

***halka açılma sırası beklerken konkordatoya giren pakun da zamanında danışmanlık yapmıştım 7-8 sene önce

kısaca işin bokunu çıkardılar en geç mayıs gibi kuru açmaya başlayacaklardır başlamazlarsa iflaslar konkordatoların sonu gelmez ne banka ne çalışan ne devlet bu işin altından kalkamaz

Sayfa 103/138 İlkİlk ... 35393101102103104105113 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •