|
![]() |
Merhaba herkese,
Ben, hisse.net’in yasal varisi olan Haluk Yasar’ın oğlu Ahmet Can Yasar. Bu sene 2 Ocak’ta babamı kaybettikten sonra, bildiğiniz üzere hisse.net ile ben ilgilenmeye başladım. Bu bir yıllık zorlu süreçte, teknik altyapıyı öğrenip babamın bıraktığı yerden devam etmek için elimden geleni yaptım.
Öncelikle, böylesine güzel bir site ve anlaşılması kolay bir sistem bıraktığı için babama; sonrasında da onun her zaman dostları olarak gördüğü hisse.net moderasyon ailesine teşekkür ederim. Beni hiçbir aşamada tek başıma bırakmadılar ve sitenin moderasyonunu ilk günkü gibi yapmaya devam ettiler.
Sizin de duyduğunuz gibi, 25 Aralık günü hisse.net, Mediazone’a satıldı. Bu teklifi ailemle oturup değerlendirdiğimizde, yapılması gereken en mantıklı şeyin bu olduğuna karar verdik. Bizim için kolay bir karar değildi; babamdan kalan böylesine köklü bir siteyi elden çıkarmak gerçekten zorluydu. Ancak son yıllarda, yaklaşık 7-8 senedir sitenin trafiği ve popülaritesi azalıyor ve bu durum hem babamın hem de benim bildiğimiz bir konuydu. Dolayısıyla, bu kararın hem siz sevgili hisse.net üyeleri için hem de hisse.net’in isminin devam etmesi için en doğru karar olduğuna inanıyorum.
Sitenin geleceğiyle ilgili olarak, hisse.net’in forum yapısı olduğu gibi devam edecek. Ardından sizin bildiğiniz ve güvendiğiniz hisse.net’in üzerine yeni özellikler eklenerek, forum yapısı korunarak ve büyüyerek yoluna devam etmesi planlanıyor. Mediazone’un amacı, Türkiye’nin en köklü borsa forum sitesini alıp üzerine yeni özellikler eklemek ve sektörün liderleri arasına tekrar sokmak; mevcut düzeni bozmak olmayacak. Bu satış ve devir sürecinde site yönetimi ve moderasyon ekibiyle birlikte, forumun geleneklerine ve kullanıcılarımızın beklentilerine her zamanki gibi saygı duymaya devam edeceğiz. Umarım bu yeni dönemde forum ortamımız daha da güçlenecek ve yararlı paylaşımlar artarak devam edecektir.
Umarım bu değişim, hisse.net ailesi, moderasyon ekibi ve hisse.net’in geleceği için hayırlı olur. Babamdan kalan bu mirası doğru bir yere teslim ettiğime inanıyorum. Hakkınızı helal edin.
Objektif,
Ahmet Can Yasar
Forum Kurallarını buraya tıklayarak okuyabilirsiniz
Borsanın Altın Kuralları Md. 6: " Seans içinde karar vermeyin. Kararlarınızı, etkilenmeyeceğiniz bir ortamda verin. Seans anında görüşlerinize ters düşen hareketlerin planlarınızı etkilemesine izin vermeyin. Daha önce düşünmediğiniz yeni fikirler oluşturmayın. İyice incelenmeden yapılan hareketlerin genellikle zararla sonuçlandığı gözlenir."
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
Not: Lütfen dini tartışmalara girmeyelim.
Yer İmleri