Sayfa 90/247 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon
Arama sonucu : 1970 madde; 713 - 720 arası.

Konu: DOLARDA YÜKSELİŞ kaçınılMAZ xxv

1.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne iki şey istiyorum birisi Bilge Yılmaz in Cho ekonomi kadrosuna girmesi. Bu adam girerse benim oyun garanti Chp de. İkincisi de gençlerin sandığa gitmesi. Gençlik sandığa giderse CHP o zaman kazanır.
    Bu iki konuyu önşart haline getirmek yerine ben CHP oy vermem desen daha dürüstçe olurdu.

Bilge YILMAZ'a gelene kadar CHP'de yüzlerce ekonomi duayyeni var, birlikte onlarca yıl yol yürümüş.

Gençlerin sandığa gitmesini bir parti nasıl sağlar ?

KK, daha 14 Mayıs 2023 de söz verdi, Asgari ücret düzeyinde en düşük emekli aylığı ve 15.000 TL. bayram ikramiyesi diye, geldi mi gençler ?

O yüzden dedik yukarda kendi düşen ağlamaz diye.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Ne iki şey istiyorum birisi Bilge Yılmaz in Cho ekonomi kadrosuna girmesi. Bu adam girerse benim oyun garanti Chp de. İkincisi de gençlerin sandığa gitmesi. Gençlik sandığa giderse CHP o zaman kazanır.
    Demek şart sürersin ha CHP ye oy vermek için ,seni münafik Cehape li , CHP kimi aday gösterse oy vereceksin ki düzen değişsin , mesela CHP Sezgin Tanrıkulu nu gösterse onu seçeceksin veya Mehmet Sevigeni gösterse ona oy vereceksin. Öyle adam seçerek olmaz ,imanın tam olacak partiye ,sorgu ,eleştiri ,daha iyi olsun ,yanlış yapmasın falan bunlar münafıklık alametidir, imansız gidersin wallahi partiye...

DÜZEN Değişecek
    DÜZÜLEN aynı kalacak
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Bu iki konuyu önşart haline getirmek yerine ben CHP oy vermem desen daha dürüstçe olurdu.

Bilge YILMAZ'a gelene kadar CHP'de yüzlerce ekonomi duayyeni var, birlikte onlarca yıl yol yürümüş.

KK, daha 14 Mayıs 2023 de söz verdi, Asgari ücret düzeyinde en düşük emekli aylığı ve 15.000 TL. bayram ikramiyesi diye, geldi mi gençler ?

14 Mayıs 2023 seçimleri geçeli 17 ay oldu, tam 4 Temmuz+Aralık geçti, bir hesapla bakalım emeklinin kaybını.

2'şer bayramdan 15.000 X 4 = 60,000 TL. kayıp bayram ikramiyelerinden.

En düşük emekli 14.469 TL. hesapla bakalım, asgari ücret seviyesi ile farkı ve kaybı.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Benim konularıma girme, çok ağır yazarım üzülürsün.
    Sana da konunada, anladın sen..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    14 Mayıs 2023 seçimleri geçeli 17 ay oldu, tam 4 Temmuz+Aralık geçti, bir hesapla bakalım emeklinin kaybını.

2'şer bayramdan 15.000 X 4 = 60,000 TL. kayıp bayram ikramiyelerinden.

En düşük emekli 14.469 TL. hesapla bakalım, asgari ücret seviyesi ile farkı ve kaybı.

4 Ay içinde 2 bayram daha gelecek, 30 bin daha gitti.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku

Hocam Bilge Yılmaz'ın YouTube de videoları var zaman ayırın izleyin. Teşhis ve tedavi konusunda ne kadar doğrudur bir adam olduğunu anlarsınız. Bilge Yılmaz aslında CHP li biri. Kılıçtaroğluna geliyor ekonomi konusunda yapılması gerekenleri anlatıyor Kılıçtaroğlu teşekkür edip gönderiyor. İyi parti kaptı bu adamı. Bu ülke ayağa kalkacaksa bunun gibi adamlar olmalı. Benim CHP ye oy vermem için bu adam yeterli. Bu adam akp MHP hariç hangi partiye giderse oyumu ona veririm MV seçiminde CB de RTE nin karşısındaki adaya oy ver vereceğim.

7.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    4 Ay içinde 2 bayram daha gelecek, 30 bin daha gitti.
    Giden iki bayram ikramiyesi olsa yine iyi ömrümüzdrn beş yıl daha gitti abi.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Giden iki bayram ikramiyesi olsa yine iyi ömrümüzdrn beş yıl daha gitti abi.
    Kemal KILIŞDAROĞLU'nu çok sever, sayar ve takdir ederdim, fakat oy/insan olarak hakkımı helal etmiyorum, çöp varilini aday gösterse kazanırdı itoğlu gitti kendi aday oldu.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 90/247 İlkİlk ... 40808889909192100140190 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •