Sayfa 771/1006 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Viop LXII

1. https://www.youtube.com/watch?v=VAZW...el=Kebaplyrics

Tüm dostlarıma huzurlu bir gece dileylilerim

Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 82 kişi okumaktadır. (12 üye ve 70 ziyaretçi)

mert45, *Bozkurt+, ALPER+, ayhan53, Denizdenizli61, KARADUMAN, katırcı_bedri+, keremalkm+, MiniYatirimci+, pisyedili01+, snob77, TOKATYILDIZI470+
    Hayat hoş gerisi boş

2. benim sistemimi ben belirlerim..ben ne dersem o..ben güderim ben zı.k....dersen borsa bu tavırları sevmez..sen bunu tüketim aracında yapabilirsin ama borsada yapamazsın..yatırımcı şimdi abd den hisse alıyor neden alıyor..PAHALIYIZ..GÜVEN SIFIR..ÖNGÖRÜLEBİLİRLİK SIFIR..UMUTSUZLUK MAX.. bunu 2 şekilde engelleyebilirsin ..ya bir önceki gibi operasyon yaparsın (bu fiyatla imkansıza yakın) yada güven tazeleme..
    hiçbir tepe dip çalışması yapabilemez..

3. 10 kat çıkan bist100 e karşı 100 kat çıkan kağıtlardaki fırsatçılığı kim yarattı..sen buna göz yumdun..patronlar altın furuşu yaptılar..borsanın itibarı sıfırlandı..olay bu..bist100 deki 10 kata karşılık sen 12-15 kat çıkarsın eyvallah..50-100 kat demek vatandaşın malını varlığını piyasasını yağmalamak demektir..bunun tarihte örneği yok..ülkenin varlığını itibarını piyasasını talan etmektir..bu ancak artniyetle yapılırdı

4. ben kendi borsamda kağıt alamıyorum yahu..rezilliğe kepazeliğe bakın..niye..patronlar vurgun yapsın diye..

5. hani burda parayı korumak için altın vs. yatırım yapıyoruz..abd deki akrabaya, orda da kuyumcu var mı, vatandaş ne boh yiyeceğini şaşırıyo mu dedim ..ben hiç kuyumcu görmedim diyor..adamların parayı korumaya ihtiyacı yokki..gidiyor mis gibi borsada yatırımını yapıyor..bizimki vurkaç ..altını bozdurup borsaya girsen 2 yıl yerinde saysa borsa paran pul alır ağzına zıçar ..piyasamız büle..o yüzden öngörülebilirlik ya da ederinde piyasa lazım bize..kuşa dönmemek için..
    şuan bile borsadan kağıt alıyım desen yıl sonuna kadar 7000 ler olsa ..zararı hesaplayın..%50 lerdeki enflasyonda kağıt bazında belki %50 kayıp yaşayacaksın..büle bir tablomuz var..
    yatırımcı gelmiyormuş..eee zık..eksin çünkü

6. Gunaydın cemaat bol kazanclar
    Yine yazmis ta yazmis…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saygıdeğer olan herkese bir gün bir hafta bir ay bir yıl ve bir ömür boyu bereketli kazançlar stressiz ve uzun yaşamlar dilerim...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

8. Fonları profesyoneller yönetiyor diye alıyoruz, endeksten daha çok düşüyor. Ne işe yarıyor bu adamlar? Aylık enflasyon değerini bile kazandıramayan fon yöneticileri ne yapıyor anlamıyorum
    Sıradan bir insan

Sayfa 771/1006 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •