Sayfa 15/59 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon
Arama sonucu : 470 madde; 113 - 120 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - X

1.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Gram olayı bankacılıkta zor onu nasıl yaptınız aşırı makas var
    rep den msj attım
    geçen hafta dövizi ucuzdan aldım adam nakit lazım deyip alıştan verdi
    az da dost hatır niyetine oldu
    tbt-PPN-Rbp-Bgp
    bu 4 ünün çok ekmeğini yedim yıllık ortalama %63 net almış oldum
    döviz ve gram ile pörtföy %100 bekliyorum bu yıl .. 1 yıl tutacağım

Yine yeşillendi findik dalları

3. hiçbir yatırım aracının tadı tuzu kalmadı

4. Değerli forumdaşlar, yaklaşık 1 mio TL civarında parayı 1 yıllığına bağlamak istiyorum. 1 yıl sonra ödemem var. Ödemem TL olduğu ve başka herhangi bir enstrümanda garanti getiri olmadığı için bu şekilde planladım.

En yüksek oranı kırmızılı bankada buldum oran %39. Daha iyi bir oran alabileceğim banka öneriniz var mıdır?

Bu yöntem dışında tahvil v.b. garanti getiri sunan başka bir ürün öneriniz olur mu?

Teşekkürler
    Son düzenleme : D R A G O N; 12-02-2025 saat: 21:55.

Ppf larina ve borçlanma araçlarına satış devam ettikçe , tahvil fiyatları yükselmeye devam ediyor ,buda bu fonların getirilerini torpuluyor ,daha da devam edecek gozukuyor , dış- iç kaynaktan alım.lazim.oda para bitik sanırım

6. Stopaj iadesine dair bir sorum var,
    Misal 40000tl zararla lanet Tbtden çıktım,
    Elimde tutmakta olduğum %10 stopajlı ve 400bin tl karda olduğum AFT var. Aftyi satarsam 40bin stopaj çıkacak(%10stopaj başlangıçlı) 40bin tbt zararına karşı 40bin stopaj iadesi alabiliyor muyum?

7.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    Değerli forumdaşlar, yaklaşık 1 mio TL civarında parayı 1 yıllığına bağlamak istiyorum. 1 yıl sonra ödemem var. Ödemem TL olduğu ve başka herhangi bir enstrümanda garanti getiri olmadığı için bu şekilde planladım.

En yüksek oranı kırmızılı bankada buldum oran %39. Daha iyi bir oran alabileceğim banka öneriniz var mıdır?

Bu yöntem dışında tahvil v.b. garanti getiri sunan başka bir ürün öneriniz olur mu?

Teşekkürler
    Hocam çok yanlış bir karar olur 3 aylık mevduat bile mevcut koşullar da uzun bir süre iken %39 oranla 1 yıl parayı bağlamak intihar gibi bir şey enflasyonist ortamda 1 yıl sonra paranız pul olabilir. Yeriniz de olsam sepet yapardım.illa mevduat diyorsanız 3'er aylık gidin şuan oranlar 43-44 civarında veya para piyasası fonu alın bileşik getirisiyle yıllık alacağınız 39 faizin üstüne çıkar istediğiniz zamanda bozabilirsiniz.

8.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Stopaj iadesine dair bir sorum var,
    Misal 40000tl zararla lanet Tbtden çıktım,
    Elimde tutmakta olduğum %10 stopajlı ve 400bin tl karda olduğum AFT var. Aftyi satarsam 40bin stopaj çıkacak(%10stopaj başlangıçlı) 40bin tbt zararına karşı 40bin stopaj iadesi alabiliyor muyum?
    Kardeş öyle birşey hayatta olmaz. Zarar ayrı stopaj ayrı. İkisi birbirinden çok farklı. Zarar sizin. Stopaj devletin. Saygılar

Sayfa 15/59 İlkİlk ... 5131415161725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •