Sayfa 213/215 İlkİlk ... 113163203211212213214215 SonSon
Arama sonucu : 1719 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: Egyo - EGS GAYRİMENKUL ANONİM ŞİRKETİ

1. Burada en fakir hissesi olan benim en çok da peşine düşen benim adamın bir dünya kadar malı var ya da geçmişten gömdüğü para var hiç peşine düşen yok çok bonkörsünüz
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

2. Sayın Paslı çivi bizim durumumuz ne olur acaba ,yani hakkımızı alabilecek miyiz? Bunca yıl beklemenin sonucu fiyasko olabilir mi? Borsada işlem görebilecek miyiz dersiniz? İyi akşamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by zmoglu Yazıyı Oku
    Sayın Paslı çivi bizim durumumuz ne olur acaba ,yani hakkımızı alabilecek miyiz? Bunca yıl beklemenin sonucu fiyasko olabilir mi? Borsada işlem görebilecek miyiz dersiniz? İyi akşamlar.
    Değerli üstat size özelden mesaj attım iyi akşamlar
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. Teşekkür ederim, okudum.

5.  Alıntı Originally Posted by zmoglu Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim, okudum.
    Aslında piyasa çok kötü işlem gören hisse konkardota ilan ediyor borsa da pis kokular geliyorrr .
    İnşallah üstad hayırlısı olur diyelim

6. Royal halı hissesi , kottan çıkarılıp , 2 Yıldır işlem görmüyordu.
    Şimdi , hissesi olanlara , pay başına 6 küsür lira ve 6 küsür TL nin 2 yıllık faizi eklenerek ödeme yapılacakmış
    Ayni durum , ileride. EGYO dada olabilir mi acaba

7.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Royal halı hissesi , kottan çıkarılıp , 2 Yıldır işlem görmüyordu.
    Şimdi , hissesi olanlara , pay başına 6 küsür lira ve 6 küsür TL nin 2 yıllık faizi eklenerek ödeme yapılacakmış

Vay be 1 ekmek parası bile etmiyor nireden nireye

8.  Alıntı Originally Posted by By Akıl Yazıyı Oku
    Royal halı hissesi , kottan çıkarılıp , 2 Yıldır işlem görmüyordu.
    Demek ki oluyormuş burası Türkiye,
    diyordu ya arkadaşın biri öldü ölüp de dirilen var mı diye

Sayfa 213/215 İlkİlk ... 113163203211212213214215 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •