saat 10 30....
GUCU TUKENDI....on gunluk tatilden sonra arti yuzde 2 bekliyordum....acilisla....YAPAMIYOR.....
saat 10 30....
GUCU TUKENDI....on gunluk tatilden sonra arti yuzde 2 bekliyordum....acilisla....YAPAMIYOR.....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
CHP KURULTAYINI SATINALAN PARA COP oldu.....bu parayi verenler bitik....alanlar yahsi.
bu her partiye iyi bir ders verdi.....bidaha kimse cesaret edemez.....DURUSTLUK....sarttir.
bu islerin ardinda ki DISMIHRAK turkiyeyi satiyor suan.....umudu kalmadi.....ozel den artik ne koy olur nede kasaba.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ne demis oflu hoca......GOMUN MAMINA KOYIM......
Cumhuriyet
@cumhuriyetzt
· ·
6m
#SONDAKİKA |Özgür Özel: Kurultay için ilk imza atıldı!
CHP lideri Özgür Özel kurultay ilişkin yaptığı açıklamada, "Hiç kimsenin partiden istifasını doğru bulmuyoruz. Tüm Türkiye'den hızlı bir şekilde imzalar atılıyor. 550'nin biraz üzerinde imzaya ihtiyaç var" dedi.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
🚨 SON DAKİKA 🚨
İran basını: "İran, İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırıları nedeniyle müzakereler kapsamında ABD'yle olan mesaj alışverişini durdurdu."
İddiaların ardından Brent petrol, %4 artışla 95 doların üzerine çıktı.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
BU delegelerle kurultay toplanmasi yasaya aykiri...kurultay yok sayilir....kilicdaroglu yok sayar....
ayrica....haftaya ozel ve on tepe yoneticisi IHRAC edilecek....partiye verdikleri zarar ortada....
parti genel baskanina HAIN diyen adami....PARTIDEN KOVARSIN....OLUR BITER....KONU KAPANIR.
ADAMA SORUYORLAR....
mahkeme kurultayi iptal etti....kurultayi birileri satinalmis....bu mahkeme kararina git itiraz et....cevap ver....kurultayi kimse satinalmadi de.....
diyemiyor.....
yerine....
KILICDAROGLU HAINDIR.....diyor.....
aklimizla alay ediyor yaaa.....
etrafina suruyu toplar....bagirir cagiririm....suru LINC eder....susarlar saniyor....
lemmm kim iker suruyu.....seni elimizden kimse alamaz....SEN....AKLIMIZLA ALAY ETMEYE KALKTIN.
TERTEMIZ CUMHURIYET HALK PARTISINI.....YOLSUZLUKLAR BATAKLIGINA ATTIN....3 YILDA.
BUNUN HESABINI VERECEKSIN.....
hoppulayip zippilama....SAVUNMANI HAZIRLA.
Son düzenleme : kuzu; 02-06-2026 saat: 00:55.
nedir suru....
bir coban ve 3 itin olusturdugu koyun surusune suru denir....coban bu 3 it....suruyu otlatir....dolastirir....goturur MEZBAHAYA kestirir....etinden ve sutunden yararlanir.....
surudeki koyunlari cok kolay ikna edersin.....
emmme......
ya benim gibi....obur COBANLARI nasil ikna edeceksin.....
bana diyorsun ki....
ucaga bindin....yurtdisindan geldin....oyunu KILICDAROGLUNA verdin....ben onun 13 yildir yardimcisiyim....ekrem ve mansur....cumhurbaskani yardimcilari....inandin verdin....
ve KURULTAYI satinladiktan sonra......
bana diyorsun ki.....ulen salak....o kadar para ve zahmeti bir HAIN icin cektin....
yemezler ulen.....HESAP VERECEKSIN.....HALKIN UMUDU OLAN PARTIYI BITIRDIN.
Yer İmleri