LKMNH - Lokman Hekim Salk
LKMNH - Lokman Hekim Salk
Yeni forum ve topik hayirli ugurlu olsun...![]()
Yeni forum ve topik hayirli ugurlu olsun
Forum var dediler geldik hem kofuyorlar hem de tavet ediyolar.
Bakalm ne saman kofaaklar yene![]()
Lokumun reisi Mustafa bagan sankim biras gasa gelmi
http://www.haberler.com/lokman-hekim...274167-haberi/
Lokman Hekim Salk Grubu Ynetim Kurulu Bakan Sarolu Aklamas
17 ubat 2017 Cuma 10:49
Lokman Hekim Salk Grubu Ynetim Kurulu Bakan Mustafa Sarolu, bu yl salk sektrnde nemli yatrmlarn ve iyiletirmelerin yaanacan belirterek, "Biz de stanbul ve Anadolu'da yeni yatrmlar yaparak ve Lokman Hekim niversitesini kurarak sektrn bymesine destek vereceiz.
17 ubat 2017 Cuma 10:49
Lokman Hekim Salk Grubu Ynetim Kurulu Bakan Mustafa Sarolu, bu yl salk sektrnde nemli yatrmlarn ve iyiletirmelerin yaanacan belirterek, "Biz de stanbul ve Anadolu'da yeni yatrmlar yaparak ve Lokman Hekim niversitesini kurarak sektrn bymesine destek vereceiz.
Lokman Hekim Salk Grubu Ynetim Kurulu Bakan Mustafa Sarolu, bu yl salk sektrnde nemli yatrmlarn ve iyiletirmelerin yaanacan belirterek, "Biz de stanbul ve Anadolu'da yeni yatrmlar yaparak ve Lokman Hekim niversitesini kurarak sektrn bymesine destek vereceiz." ifadesini kulland.
Sarolu yapt yazl aklamada, Borsa stanbul'da ilem gren tek salk kuruluu olan irketin 2016 yl faaliyet raporlar hakknda bilgi vererek, 2017 hedeflerine ve sektre ilikin deerlendirmelerde bulundu.
Trkiye'de son dnemde gerek salk turizmi, gerekse hastanecilik hizmetleri alannda nemli gelimelerin yaandn, kamu ve zel sektr eliyle insan salna hak ettii deerin verildiini belirten Sarolu, "Artk lkemizde otel konforunda odalar bulunan hastanelerle hizmet veriliyor. lkemizin hastaneleri yenileniyor, youn bakm niteleri dzenleniyor, yatak kapasitesi ve uzman doktor kalitesi artyor." grlerine yer verdi.
Salk sektrndeki yatrmlarn ve iyiletirmelerin bu yl ierisinde artarak devam edeceine dikkati eken Sarolu, Lokman Hekim Salk Grubu olarak bu dnemde bymeye devam edeceklerini vurgulad.
Sarolu, Ankara ve Van'daki hizmet alarn stanbul ve Anadolu'da yapacaklar yatrmlarla lke geneline yayacaklarn da ifade ederek, unlar kaydetti:
Settre yn veren duayen kii Mustafa bagan sektrde nemli yatarmlar olaek demi
Aaba bir ifre bir ip uu mu deyor burada
stanbol da olaas demi muhahaha
Nasss olaan bagan yaff hele bir anlat ta bilek yane![]()
Koyden indip ehere gittim filminteki gibi ben keldim istanboldan hastana alaam deme vallah billah atama glerler
Var m paras bol tantklar hahaha
Bagan iini bilir yafff lokumun reisi sonuta karmayn nnten kaln![]()
Kar kt geline olum u faaiyet raporuna bir iki resim falan koyak demiler bisim yatrm zaten akmaz olay yeni hastana falan sanar m deye tntler bilemetim.
tutmular kiralk kenel mtrlk binasnta koymular
muhahaha
temekki kerek amalyatlat burata oluyor
uyank yatrnn anlamas lasm
Alem adamlar yafff byklarna kurban hepsinin![]()
nverste logosunu krne dedim bams belaya falan girmesin bu nee
lmnati eysi gibi geldi rnka ile kan alrlar lan tedim atamdan sonra aklma gelti ki hastane lan herhalte alaaklar
Enteresan bir loko olmu.
Aapa tetim bir yerlerten mi esinlenmiler
Simgemiz (Logomuz ) ve Anlam
Trk slm Mimar Sanat’nn en ok sevilen ve en zengin motiflerini tekil eden yldz ve okgen motifleri, Kur’an’da her an zikredilen
“Gzn bir daha bir daha evir bak istersen; sonunda o gz sana dnecektir, ciz ve bitkin .Dnya semasn yldzlarla donattk, ederim ki yemin.” (Mlk 3,4,5)
Bu tefekkr ayetlerinin bir neticesidir.
Burada izgiler, belli bir dzen ierisinde yle zikzaklar izerek devam ederler ki insann gz onlar takip etmekte aciz kalr. Bu Allah’n Ezel ve Ebed oluunun izgilerle ifadesinden baka bir ey deildir. Simgemiz olarak tercih ettiimiz bu motifte yer alan on okgen ve ortasndaki bir yldz toplamda on bir etmekte ve bu on bir geometrik eklin her biri de vakfmzn sahiplendii on bir deeri simgelemektedir.
Deerlerimiz ve Simgeleri
1. Kur’an : slm
2. Kalem : Lisan
3. Bayrak : Vatan
4. Ktphane : lim
5. Dede-nine : Aile
6. Sadaka ta :Yardmlama, zerafet
7. Vav : Vefa,birlik
8. Fincan : Muhabbet, sevgi, sayg
9. Ud : Msiki
10. Ebru : Sanat, Estetik,
11. Ev : evre,Mimar
Auk bensettim yaff lokumun nvrste lokosunu
Olduu kater olmat keder bylemiydi yaff olduu kadar ite yaaa![]()
Bana sorsalar neresi hastane ahaa simit cafe derim.
Yaff atk ara bile giremiyor nerteyse
u pinatekiler ne para gmdler bee
Valla yatp kalkm mustafa bagana dua etsinler
Simit susam kokusuntan kurtard adamlar.
Gsel bir proce yapacaklartr bencek nk temet fit merkezini gsel yapmlar galiteli olmu.
Buras birbuuk ylta biteekmi onbe 20 milyona yakn bir harama olaakm.
Olum as para deil yaaa
Bagan gsn karartm bir de eletiriyorlar atam yaff
Adam aga aga
Hereyimisi o aliy params o veriy davarmz o aliy vallahi satar bak haaaNamkr yatrmlar muhahahaha
https://www.youtube.com/watch?v=rwfVOCZVR6I
Yer mleri