Originally Posted by
Zdx&Lunar Soul
Ýnþallah çýkmam çünkü çok küçük yatýrýmcýya yazýk olur o zaman....

Originally Posted by
keko
düzeltmeler iyidir ve saðlýklýdýr...tahtacý ne istiyorsa yapsýn..tradede baþarýlý olacaðýmý düþünsem yapardým ama þu anda ben buna cesaret edemiyorum...daha da düþeceði kanaatine varan varsa bence buyursun satsýn ,istediði yere gelince de tekrar fazlasý ile alsýn..

Originally Posted by
keko
dün de söyledim bu hissede zaman zaman tüm yatýrýmcý kitlesi haklý çýkacak..bazen %2-3 e tamah eden voleciler , bazen teknikçiler ,bazen takasçýlar , bazen de temelciler...ama en çok kazanacak olanlar bence cahiller olacak..

Yalnýz ben gazla deðil Jet yakýtýyla çalýþýyorum.O da bu aralar çok pahalý.... Eski Keko deðilsin kusuruma bakma iyiyim diyorsun ya yazýlarda öyle demiyor. Allah herkesin kalbine göre verir.
83-84 ten niyetlenen en kötü 78,1 alsa para kazandý. TERA almasa ne olurdu ALlah bilir. Üstadlarý bilmem hala KY için yeni alým için riskli olduðunu düþünüyorum. Kasaya masaya bol þanslar.
Not : YATAS a uðramaz oldun birazda orasý ile ilgileniver.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Dün saat: 23:16.
"Hayalleriniz için sessiz bir þekilde savaþýn. Çünkü onlarý gerçekleþtirirken yaratmýþ olduðu etki insanlarýn tahammül edemediði bir þeydir."
Yer Ýmleri