yahu rok u ben yargılıyaktım
lıyacaktım tüh![]()
yahu rok u ben yargılıyaktım
lıyacaktım tüh![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
19 Mayıs ATATÜRK'ü anma, Gençlik ve Spor Bayramımız Kutlu Olsun.
Sonsuz Saygı, Sevgi ve Minnetle....
![]()
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
Bugün her yer, her şey domates tarlası gibi kızarmış.!
"İyi insanlar cennete gider değil, İyi insanlar nereye giderse orası cennet olur."
https://www.sozcu.com.tr/umit-ozdag-...-atesi-p321133
Benim dediğim husus
Hangi Muhalif olursa olsun bana çalışır denmiş.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
RTE diyorki gençler mesafeli duruyormuş CHP Partisine,acaba ak gençlikmi ?.bizim çepni giresunda devamlı kalaylıyorlar takı ,korkularına bayram yürüyüşü bile yapamıyorlar takçılar,hırsızı kim seviyorki bu ülkede![]()
Zat korkudan gerçek halkın içine çıkamıyor,korumalarlan paraylan tutmuş halkın içine çıkıyor sadece,somadan beri hep böyle linç edilirim korkusu var,ondan akllandı,sadece uzaktan ateş ediyor,bu millet buna nasıl destek verdi anlamıyorum yani körü körüne inanıyorlar,zaten şu anki bozuk düzen evetçilerin yüzünden...
Zat çaresiz şu an hedef şaşırtıyor çaresizlikten,mesela son kumar olaylarının gündeme oturması gibi,şaşırdıkmı,valla hiç şaşırmadık,gündem değişikliğini çok iyi dizayn ediyorlar butlanda buna dahil,yani yönü kendi leyhelerine çevirme gayretleri...
Yine viop açılışı limoni,iyi gitmeyen birşeyler var demekki,zaten ortam belli,sermayemizin bir bölümü yabancılara akıyor suriye gibi buda ülkemiz ekonomisine darbe vurduğu kesin...
Yer İmleri