Macaristan da victor orban 16 yıl tek adam rejimi ile ülkeyi yönettikten sonra bir seçimi nasıl olduysa kaybetti ve gitti.Bu işler pek belli olmuyor gitmesi istenen bir şekilde gidiyor.Birileri bir karar veriyor o kararı bizde genelde bahçeli bize söylüyor o karar mutlaka uygulanıyor.O nedenle reis gitsin diye bir karar verilirse bence bir şekilde gider.Bunu pek çok güçlü liderde gördük.Bir dönem kapandıysa lider ne kadar güçlü olursa olsun o dönemi devam ettiremiyor.Ha bizde erdoğan rejiminin sonuna gelinmişmidir ben bunu özgür özel in yaptıklarından ve söylediklerinden daha çok bahçelinin dediklerine bakarak anlarım.Tabi bu benim görüşüm.
Seçim tarihi falan önemli değil.Reis gidecekse sistem akp nin gideceğini anlarsa öyle bir ortam olur ki erken seçime akp kendi gitmek zorunda kalır.Ama doğrusu ben hala bahçelinin bu butlan konusunda ne diyeceğini merakla bekliyorum.Eğer chp nifak ortamı içinde lağıma düşmüş bir partidir falan derse geçmiş olsun yüz tane miting yapılsa boş.Yok seçimle gelen seçimle gitmeli falan derse o zaman çarşı karışır.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Ben kk feragat etmeli dediği bir yazıyı göremedim.Sayın ayasofya link var mı.Benim bulduklarımda orta yol bulunmalı yargı kararını tanımıyorum denmemeli falan demiş.
Yer İmleri