Emmi otorite bir gövde gösterisi yaptı
Güç bende sen elyotçulara bakma gel yatırım yap dedi
Bu kadar kontrollü bir endeks satarak değil sadece onlar istediği için çöker isteseler 400 dolar endekse vururlar bence bu havayı verdiler
Ereğlinin tavanlaması 10 dakka sürdü
Ereğli bu ya yıllar önce 10 kademe gitse de al sat yapsak diye bakardık
kocaman tepki barı Trumptan değil, Özgür Özelden geldi,
Özgür Özel, Butlan sonrası Genel Merkezde yaptığı konuşmada,
''Nöbetçiler kalsın gidin yatın demesi sonrası'', CHP nin BUTLAN a tavrı belli olduydu esasen,..
mücadele sürecek ama sokağa taşmayacak
nitekim, yok aradı açmadım, sonrasında ben aradım ulaşamadım açıklamalarından sonra,..
KK ve Özel karşılıklı diyaloğa bir iki telefonla başladılar,...
Olağanüstü Gnel Kurultay için Özgür Özelin en erken zamanda, KK nın ise en uygun zamnda,
demesi, Özgür Özelin Gurup başkan vekili seçilmesi,....tüm toz, duman ve gübürün sokaktan CHP nin içine alınması demek,
yani bu konuda artık piyasalık bir şey kalmadı demek,
öyleyse yeniden globaliz,....
yalnız şu KK süpriz yaparda Olağanüstü Genel Kurultayı açıklar ise bu piyasaya coşku yapar,
diğer durumda CHP içi tartışmalara boyuıtunda kalacağı için piyasa artık bu BUTLAN işine pek aldırmaz,
çünkü bunu en yüksek perden hem sattı, hem aldı,...
buda ertesi gün bu siyasi krizin CHP içinde kalacağı düşüncesiyle, ertesi güne tepki olarak yansıdı,...
yani demokrasi satılırken, demokratik chp piyasalarca satın alındı ve bir tepkinin nedeni oldu,...
bu tepki de zamanda 5.haftanın son gününe yetişti,...6.hafta ise 1.5 günle bayrama uğurlayacak piyasaları,..
12 haftalık zamanda 3, 4 baskı yapacak gerecek, 5 ve 6 bunu unutturacak,...
eh işte ortada bir tepki var,...%10 düşüşldü %5.5 çıkıldı,
5 ve 6 haftalar tam olarak unutturamadı henüz,..
ama bir sonuç ortaya çıktı, BUTLAN
kısaca
akepe aşağı bastı, cehepe buna tepkiyi sağladı,...
Son düzenleme : indregandi; Dün saat: 14:25.
burada yapılan analizler, bilgi ve paylaşımlar
yatırım tavsiyesi değildir,...
secbul çarşamba PHE'leri sattım, şu an banka PPF'sinde. Pazartesi senin PPF'ye koyacam. Senin gibi PPF kafa olacam. Ama yenildin kardeşim, yenildin. Kabul et artık.
Yorumlarım ve yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir. Kendime not: İt olma beyefendi ol ki ardından iyi ansınlar.
mesaj 4403 ten devamla,...
mal tarafı görünüm de son olarak böyle,...
bu grafik için şunu diyebilirim,....
trend 1 geçmişten gelen L kanal,
trend 2 geçmişten gelen H kanal,...
ikisi arasında bir de kesik çizgili bir ara trend var,...yukarıdan düşeni, aşağıdan çıkanı, ilk etaplı karşılayan trend,...
yani bolinger STD/2 gibi,...
şimdi ocak başında (5 ocak) başlayan bütün trend boyunca, trend 1 i bu ikinci aşağı geçişimiz,...ve ikincisi birincisiyle kıyas götürmeyecek şekilde çok sert oldu,...
fiyatlar trend 2 üstüne H trend üstüne çıkıp kalmadan yeni bir boğadan söz edemeyiz,...
trend 3 ve trend 4 zaten trend 2 üstü kalan fiyatlara aşırı alım trendleri,...RSI >70 trendleri,
yani bu aşamada trend 2 ye kadar bayrama gitmeden kalan seans olarak 1.5 günü hesap edersek yani 6.haftayı
bu saatte tepki için tepkiye en bakarız,...yani tepkinin enine gidebiliriz,..hepsi o olabilir,...
trend 2 ve üstü kalış bana çok olası durmuyor ve zaten
7.haftadan itibaren SP de yönüm ve beklentim aşağıya bakacak,....ve 12.haftaya kadar tamamlayacak
Forum son sayfaları açılmıyor
arızalı faal çalışıyor, benimde saatler süren giremediğim anlar oluyor,
tesadüfen girdiğim anlarda oluyor,....
5 kere deneme istiyor,...sonrada hakkın doldu 15 dk bekle diyor,..
bazende yeni sayfa ile denediğimde şak giriyor veya geçmişi sildiğimde de girdiğim oluyor,...
karambol yani,...
Yer İmleri