Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Ülke Atatürk'ten sonra yozlaştı
Milliyetçilik adı altında din tüccarları
Ve zaten muhafazakarız diye ortalıkta olanlar
Sonuç CHP'nin başına kimi koyarsan koy
Namaz kılmıyor oruç tutmuyor sakal bırakmıyor vs dindar olmadığı sürece başa gelemez
Akp gider saadet gelir o gider fazilet gelir ülke 75 yıldır aynı zihniyetle yönetiliyor
Çok umut beklemeyin CHP ve adaylarından bu kimlik ancak gençlerle olur oda dinden uzaklaştırdığın vakit
Beni şimdi din düşmanı ilan ederler oysaki mal ortada
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
belli yaştan sonra ehliyet bile alamıyon ...
niye ?
cana kast edersin diye.
arabayı yönetemiyon
eee ülkeyi nasıl yönetecen![]()
Anlam, hergün bizim kendi çabamızla kurduğumuz bir[I][U] hayattır.
Hakan Ergin
@RookieFinans
Avrupa'nın En Güçlü Ekonomileri, 1960 - 2026
https://x.com/RookieFinans/status/2058080489098150182
Zor zamanlar güçlü adamlar yaratır, güçlü adamlar kolay zamanlar yaratır.
Kolay zamanlar zayıf adamlar yaratır, zayıf adamlar zor zamanlar yaratır.
9 milyar insan ortada 1 milyon kallavi insan 10 milyon katı büyüklükteki insanları sömürüyor yönetiyor
Öbür dünya diye geberen insanlar hala bir kaç yıl daha yaşayayım diye kendini yırtıyor
Bu döngü değişmedi değişmezde çünkü mal bir topluluk var gelişmişlik hep sınırlı biyolojin izin verdiği kadar
İmkan yokmu var ama ne gerek var mallık daha kolay zahmetsiz çalışma sorgulama öğrenme birilerinin kölesi ol
Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
🌳 Forumun Asırlık Çınarı (Zaman Direnci Rekoru)
▪️ Rekor Sahibi: bb79
▪️ Kıdem Aralığı: İlk mesajı 18.09.2020 tarihliyken, son mesajı 22.05.2026 tarihinde atıldı.
▪️ Performans: Tam 2,072 gün boyunca forumda aktif kalıp iz bırakmayı başardı!
.
.
.
Eskilere gittikçe dahada ileriliyor rekorun acaba başkasına geçermi 2020 ye kadar geldim.![]()
Psikolojik YAS süreci
1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme
BRAVO....turkiyenin durumu budur....1950 den beri....
simdi ise....TEK PARTI REJIMI VAR.....24 yildir....tum kurumlari kendine gore organize etti....
CHP yoneticileri.....bu gercekten bihaber....hala gecmiste yasiyorlar.....
mutlak bultan.....veya baska neden....mutlaka bulur....
mermi hiziyla....KILICDAOGLUNUN huzuruna gidip....agam gel basimiza....KURULTAY YAP....BIZI TEMIZLE....
ARAMIZDAN BIRINI GENEL BASKAN YAP....EMEKLI OL DEMELERI GEREKIYORDU....
DAVA ACILIR ACILMAZ....yerine....ekrem asagi ekrem yukari gibi....BIR KISIYI CHP YAPTILAR.....BU COK YANLISTI.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
SEVGILI GANDI.....16 200 demistik dip icin.....mutlak bultanla orasi bir gun icin hasat edildi....ve gelip orada kapandi....
ben.....17 250 yeni hedef dedim.....SENDE CALIS BIR HEDEF BUL....
tartisalim.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yer İmleri