Alıntı Originally Posted by TRADER34 Yazıyı Oku
Tüm spor hisseleri içinde en mantıklı alım kararı bence BJK olmalı.

- Weghorst'tan çok güzel para kazandı ve ligin 2. yarısı için çok önemli transferler yaptı. Aboubakar'ın önümüzdeki yıl dahil bütçesi neredeyse bedavaya geldi (Weghorst satışı sebebiyle).
- Ligin zaten en performanssız dönemini yaşadı ve yükseliş dönemine geçti.
- Abromoviç'e satış olur olmaz bilemem, bana uzak geliyor ama Abromoviç olsam, piyasadan alınabilecek tek spor hissesi bence BJK. %49'u piyasadan 100 TL fiyatlamaya kadar toplarsa, çoğunluk için kalan %2 için kulüple masaya oturur. ZAten böyle bir ihtimal gerçekleşirse, bir lot fiyatlaması bence 200-250 lira bandında gelir.
- Şampiyonluk ve/ya 2.'lik her durumda BJK için yeni fiyatlamalar getirir.
- Bugünkü değeri ile piyasa değeri 1,7 milyar TL'dir. Borsadaki senetlerin değerine bakınız, bu rakamın ne kadar düşük ve komik olduğunu o zaman daha iyi anlarsınız. Bana göre tam da Damızlık bir hisse senedidir. Ben şahsen, bu fiyatlara, elimdeki senetleri vermem. BJK'nin ortağı olmak, bu fiyatlamanın çoooook üzerinde bir onura/değere sahip.
- Tüm spor senetlerine bakınız. Tamamının piyasa değeri BJK'nin yukarısında. TSPOR bile %50 daha yüksek piyasa değerine sahip.
- Tüm spor senetlerine bakınız. Tamamının piyasa değeri, net defter borcunun 2 katı seviyesindedir. Ve mantıklı bir değerleme bu. BJK'nin ise, net defter borcunun yarısı kadar piysasa değeri var (Net borç 3.2 MrTL, Piyasa değeri 1,7 Mr/TL). SAdece bu başlık bile, BJK'nin 4 kat fazla fiyatlamaya sahip olmasını gerektirir ki, bu da en az 25'li fiyatlar demek. Esasen 25 hedef fiyat değil. 25 TL/lot fiyat, düzeltme hareketi ve fiyatıdır. Diğer spor hisseleri bazında dengeye oturmuş fiyattır.
- Senette olan Küçük Yatırımcı 25'li fiyatlardan elindeki malları verecektir diye düşünüyorum. Ki bu da normal. Özetle; BJK bir hareket yapacaksa, hareketi, 25'ten sonra başlayacak diye düşünüyorum.

Benim BJK ile ilgili öngörüm, 100-120 TL arası bir fiyatlamadır. Umarım 1 yıl içerisinde bu hareketi yapar. Tamamen kişisel görüşümdür.

Yatırımcı tavsiyesi değildir.
Hayaller paris, gerçekler ümraniye