Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
Anlaşılan siz kimde ADESE kaç lot var tek tek biliyorsunuz? Bu lotlar yüzünden tahta kalkmayacak (sizin söyleminiz bu) onu da biliyorsunuz. Bekleyelim bakalım kim rezil kim vezir? Bende tek lot yok vardı sattım. Tekniğini beğendiğim için tahtayı yakından takip ediyorum. Bilinmez belki geri dönerim. O zaman da yazarım geldim diye. Şimdilik dışarıdan izleyeceğim.

Şu var ki; ikili oynuyorsunuz. Hissenin kalkmayacağı yönünde iddianız var. Hisse kalkmazsa öngörünüz tutacak. Tersini düşünelim, o zaman da para kazanacaksınız. BJK'li birisinin mağlubiyetine iddia oynayıp takımının kazanması gibi... Mağlup olursa para kazanacak galip gelirse BJK'li taraftarımız onurlanacak.

Ben aldığım hiç bir hissede bunu yapmadım. Ha ümitsizliğe kapıldım mı evet. O başka bu ikili oynamak başka. Bence bu numaralar eski...
Üstadım ben bu kağıtta kendimi rezil ettim, çevremde aldirdiklarima da rezil oldum. İnan büyük vicdan azabı çekiyorum. Başka hisseleri altını doları vs geçtim bu parayı vadeliye bağlasak hem kafamız rahat olurdu hem de bu kepazeliğe ortak olmazdık. Yahu şimdi şu durumda ben haklı çıkmışım haksız çıkmışım bunu mu onemseyecegim? Keşke kağıt 3 ayda 10 lira olsa da hepiniz beni burada yerin dibine soksanız alay etseniz. Sizden bi tık ötede bilgi sahibiyim sadece, bunlara yakin bilgi kaynaklarım var. O it 50 mio lotu almadan götürmem demiş, bu bana iletildi, ben de kendi adıma 1 lot satarsam itogluitim dedim. Bu benim için izzeti nefsim gurur meselem artık. Satmayı bırak her fırsatta ekleme yapıyoruz. Çok yanlış insanlarla inatlasiyorlar. Yarın sabah 600bin lotu blok olarak alacağım, inanmayanlar için işlem anında emrin bilgisini de veririm. Muhtemel bedelli için bile paramız hazır. Ya 10 liraya getirir biz elimizdeki 8 mio lotu veririz, ya da bizim sadece 20 milyonumuz erir, kendisinin yüz milyarlari erir bu tahtada.