Sayfa 228/1000 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 7999 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

  1. #1817
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bioxcin’i kimler iyi bilir acaba bu konuda da bilginiz var mi ? Saçı dökülenler mi yoksa ?
    Ulen Cakma Basgan kasinir deyordum, bu cikti yirtik dondan firlar gibi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

  2. #1818
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ulen Cakma Basgan kasinir deyordum, bu cikti yirtik dondan firlar gibi!
    Ben birsey demedim başkanım yazdı valla . Benim sorum masumdu

    “ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.


    >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<


  3. #1819
    Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'li şirketlerle bir araya geldi.!!
    Soru: varlık fonu başkanı sıfatıylamı??
    Cevap evet ise neyi pazarlayacak??
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

  4. #1820
    Duhul
    Jun 2018
    İkamet
    RODOSTO
    Yaş
    62
    Gönderi
    1,473
    yurtdışından 252 bin ton buğday alacakmışız, şimdi ben yerli ve milli ekmek yiyemiyecekmiyimbizim TMO yurdışına 1 tl den satmışta 1.5 tl den mi alacakmış neymiş rakamı tam bilemiyorum,hep bu dolar molar yüzünden, acaba yerli para ile alsak şu bin ton buğdayları daha ucuza gelmezmi

  5. #1821
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Başkanım bakın siz dediniz ben Reha bey kullanıyor filan demedim Bana kızmasın
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    belki gür göstereni kullanıyordur
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    belki dedim
    Kolayini bulmuslar, birbirlerinin ustune atiyorlar, ben de yemiyorum tabi ki!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

  6.  Alıntı Originally Posted by mdemir Yazıyı Oku
    ben de halkımızın genel eğitim seviyesinin ne kadar düşük olduğunu, kendisine profesörlük ünvanı verilmiş olanların bile birçoğunun ne kadar cahil olduğunu kabul ediyorum ve sizinle aynı fikirdeyim. yazınızda yaptığınız imla hataları da halkımızın içinden alınan bir örneğin (siz) imla kuralları konusundaki bilgi seviyesi hakkında bir fikir veriyor ve fikirlerinizi destekliyor...
    Sn Hocam (öğretmenim)
    Amacım sizi kırmak değildi...
    Alınmış bana kapak yapmışsınız...
    Yüzyılın kapağı olmuş bu...
    Tebrikler...

    Sn Hocam (öğretmenim)
    Mazeret olarak kabul edermisiniz bilmem ama ben gene de açıklayayım:O gönderiyi yaparken(yazarken) telefon da Japonca konuşuyordum.(şu an da Rusça konuşuyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum).İmla hataları biraz ondan fazla oldu sanırım ama gene de göz zevkinizi bozduğum için sizden ve kamuoyundan özür dilerim....
    Anlaştık mı?

    saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

  7. #1823
     Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Ulen Cakma Basgan kasinir deyordum, bu cikti yirtik dondan firlar gibi!
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Ben birsey demedim başkanım yazdı valla . Benim sorum masumdu
    ben iyi niyetli yazdım o çarpıtı sana iftira atttı
    69 mu yok daha neler. Bu yıl mı? İmkansız.Bozguncular ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?

  8. #1824
    Claire Milhench

    LONDRA, 19 Eylül (Reuters) - Borçlanma piyasalarında oynaklığın arttığı yaz aylarının ardından gelişmekte olan ülkelerin tahvil ihraçlarının durduğu belirtiliyor.

    Bankacılar, Türkiye ve Rusya gibi ülkelerden borçlanma piyasalarına erişimin fiilen durduğunu; Asya ve Ortadoğu ülkelerinin tahvillerine ise hâlâ ilgi olduğunu belirtiyorlar.

    Borçlanma piyasalarında Ağustos ayı geleneksel olarak sakin geçerken, ihraçlar genellikle Eylül ayında tekrar başlıyor. Ancak bu yıl Türkiye ve Arjantin'deki kur krizleri ve ABD'nin Rusya'ya yeni yaptırım uygulama ihtimali tahvil ihraçlarının düşük kalmasına yol açtı.

    Adının açıklanmasını istemeyen borçlanma piyasalarından sorumlu kıdemli bir bankacı, "Gelişmekte olan piyasalar zor bir zaman geçirdi. Borçlanmalara baktığımızda bunun etkisini görüyoruz, yeni ihraçlar ortalıkta pek gözükmüyor" dedi ve ekledi:

    "Türkiye'nin piyasaya çıkabilmesi oldukça zor olur. Yaptırımlar ise Rusya'nın üzerinde Demokles'in kılıcı gibi sallanıyor."

    Thomson Reuters verilerine göre gelişmekte olan devletlerin dolar ve euro cinsi tahvil ihraçları bu ay sadece 3.4 milyar dolar tutarında gerçekleşti. Bu tutar geçen yılın Eylül ayında 28.8 milyar dolar olmuştu.

    Bu yılın üçüncü çeyreğinde, 17 Eylül'e kadar ihraçlar 9.9 milyar dolar olarak gerçekleşirken; bu tutar 2017'nin aynı döneminde 36.6 milyar dolardı.

    Societe Generale küresel devlet borçlanma araçları analisti Regis Chatellier, ülke borçlanma piyasasının "temelde durduğunu" ifade etti. Ancak bu yavaşlama Ocak ve Nisan aylarında sırasıyla 38.5 milyar dolar ve 37.5 milyar dolar ile şu ana kadar gerçekleşen en yüksek tutarlardaki ihraçları izliyor. Bu durum gelişmekte olan ülkelerin fonlama ihtiyaçlarının pek aciliyet taşımadığına işaret ediyor.

    DÜŞÜK İŞTAH

    EPFR Global verilerine göre, talep tarafında, gelişmekte olan piyasa tahvil fonları, bu yıl şu ana kadar 21.6 milyar dolar net çıkış kaydetti. 2017 yılının aynı döneminde ise 64.4 milyar dolar giriş kaydedilmişti.

    Bunun neticesinde, gelişmekte olan devletlerin dolar ve euro cinsi borçlanma fonları, 2017 yılındaki 35.47 milyar dolarlık net girişlere kıyasla 6.26 milyar dolar kaybetti.

    Türkiye ve Arjantin'de devam eden satış baskısı, Ağustos ayında bir sıçrama dalgasını tetikledi ve getiri farklarını .JPEGDR iki yılın zirvesine yükselterek gelişmekte olan piyasaların fon performansını düşürdü.

    Chatellier, Ağustos ayının başlarında 1.38 milyar dolarlık üç dilimli anlaşmayla Asya Samuray tahvili rekorunu kaydeden Filipinler gibi sadece en güçlü devletlerin tahvil çıkardığını söyledi.

    Chatellier, "Yüksek getiri için piyasa zor durumda" derken; zayıf jeopolitik zemin ve ABD Merkez Bankası'nın sıkılaşmaya giderek, dolar ihraç eden ülkeler için borçlanma maliyetlerini artırdığı gerçeği göz önüne alındığında, bu yıl herhangi bir iyileşme görmeyi beklemiyor.

    Yaz sonrası tahvil ihraçları çoğunlukla gayrimenkul şirketi Poy Real Estate ile First Abu Dhabi Bank ve China Agricultural Development Bank gibi bankalar da dahil olmak üzere Asya ve Orta Doğulu ihraççılarından geliyor.

    Haberin orijinali için tıklayınız: Bu haber, linkleri yukarıda belirtilen haber ya da haberlerden derlenmiştir. Tam çevrilmiş metin olmayabilir.

    (Haberi çeviren Can Sezer, Canan Sevgili; Redaksiyon Ceyda Çağlayan)
    69 mu yok daha neler. Bu yıl mı? İmkansız.Bozguncular ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu?

Sayfa 228/1000 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •