Arama sonucu : 2229 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dev'ayna Masalları

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Hüsnü Hocam bu tabloyu, sektör sektör paylaşmak mümkün mü? filtre yapabilme (gerçi resim olduğu için yapılamıyor gözle bulmak kolay olur), hangi kolon hangi başlıktı diye takip etmek için daha faydalı olacaktır. Kaynak excel paylaşırsanız (özel mesajdan belki ek olarak gönderiliyordur) ben de yapabilirim. Emekleriniz için çok çok teşekkürler.

    Not: Bazı kolonlar ### olarak görünüyor örnek EGEPO (kolon genişliği yetmemiş galiba

  2.  Alıntı Originally Posted by BaHtıÇıktı Yazıyı Oku
    Hüsnü Hocam bu tabloyu, sektör sektör paylaşmak mümkün mü? filtre yapabilme (gerçi resim olduğu için yapılamıyor gözle bulmak kolay olur), hangi kolon hangi başlıktı diye takip etmek için daha faydalı olacaktır. Kaynak excel paylaşırsanız ben de yapabilirim. Emekleriniz için çok çok teşekkürler.
    Kaynak excel paylaşmaktan kastın nedir Hocam?

    Jpg dosyası olarak paylaştığımı kastediyorsan, pek mümkün değil şu anda.

    Çünkü dosyayı tüm BIST için hazırlamıştım (kimseye herhangi bir şirket ya da şirket grubu yönlendirmesi algısı oluşmasın diye). Aynı dosya üzerinde kendi kişisel kriterlerime göre elemeler yapıyorum, ve hali hazırda 3/4'ü neredeyse elenmiş, yani silinmiş durumda (Bana göre 'alınamazlar'ı sildim. Ama benim 'alınamazlar listesi' başkası için çok verimli sonuçlar doğrurabilir.) Muhtemelen kalanlardan da epeyce elenen olacak ve sonunda içlerinden seçmek için 20-25 şirket kalacak
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

  3. Bu jpeg dosyayı bir excel'den oluşturduğunuzu düşünerek yazmıştım. belki özel mesaj yazarken dosya ekleniyordur, ben hiç denemedim galiba.

     Alıntı Originally Posted by deva-i dert Yazıyı Oku
    Kaynak excel paylaşmaktan kastın nedir Hocam?

  4.  Alıntı Originally Posted by BaHtıÇıktı Yazıyı Oku
    Bu jpeg dosyayı bir excel'den oluşturduğunuzu düşünerek yazmıştım. belki özel mesaj yazarken dosya ekleniyordur, ben hiç denemedim galiba.
    Forum ancak belli formatlarda dosya paylaşımına izin veriyor, pdf dosya bile yükleyemiyorsun. Son derece saçma bir durum, ancak yapacak bir şey yok.
    "İyi bir planın en büyük düşmanı, mükemmel bir planın hayalini kurmaktır."
    Clausewitz

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •