Alýntý Originally Posted by pej Yazýyý Oku
Haklisin,tahtada mal satmazlar.Ancak Karel'i buyutup degerli bir sirket yapmak ta uzun bir yol,hele Karel'in hedefledigi alanlarda Cinlilerin su anda erismis olduklari software ve hardware seviyesi goz onune alindiginda.Bunu anlayabilmek Cinli firmalarin uretim yelpazelerini Alibaba gibi e-tucaret sirketlerininin portfoylerini,Huewai'nin urunlerini incelemek gerekir.Boyle dusununce Bayraktarin IHA konusunda basarilarini taktir ediyorum.Ancak iktidar el degistirir ise Bayraktar'in yavas yavas koreltilecegini beklerim,zananinda ucak ureten Turkiyeye yaptiklari gibi.
Kafasýnda demokrasi olmayan bir azgýn kesim peydahlandý. Ýktidarýn asla deðiþmeyeceðini, deðiþirse felaket olacaðýný sanan bir kesim. Ýþte bu zihniyet yatýrýmlarýn gelmemesini, iktidarýn yasa ve hukuk tanýmaz tutumunu, korkunç yoksulluðu, enflasyonu, liyakatsýzýlýðý beslemektedir. Ýþte bu tutum nedeniyle ülke geliþmiyor.

Herkes sizin gibi þeyi bilen, yapan, anlayan ekonomist, fizikçi, doktor, kimyager, sanatçý, þarkýcý, komple mükemmel kiþiler olamýyor maalesef.

Ayrýca ülkede Köy enstitüsülerini kimin kapattýðýný, açýlan uçak fabrikasýný kimin kapattýðýný, ABD yi kimin bu topraklara soktuðunu da araþtýrmakta fayda var.

Karel nezdinde siyaset mühendisliði yapmanýn da kimeyse fayda getireceði yok. Buyurun takým tutar gibi siyaset yapmaya devam edin.
YTD