Sayfa 21/33 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon
Arama sonucu : 258 madde; 161 - 168 arası.

Konu: KONTR - Kontrolmatik Teknoloji Enerji ve Mühendislik A.Ş.

  1. Borsanın en büyük dolandırıcısı olan Kontrolcülerin hissesine inanıp hala tutan var mı?

  2.  Alıntı Originally Posted by Salih VURAL Yazıyı Oku
    Borsanın en büyük dolandırıcısı olan Kontrolcülerin hissesine inanıp hala tutan var mı?

    İnanıp tutan yok gibi birşeyde. Manipülasyoncu kerizmalar var.

  3. Colleton County'deki Pomega Energy Storage Technologies- USA 500.000 metrekarelik pil fabrikasında gelişme devam ederken, şirket Güney Carolina'da sürdürülebilir bir pil ekosistemi yaratmak için Alman merkezli endüstriyel ağır siklet Siemens ile mühendislik ittifakı duyurdu. Ayrıca, eğitim, iş gücü ve araştırmaya yönelik birleşik odaklı şirketler, Pomega'nın Siemens otomasyonu ve yazılım çözümleri içeren bir pilot pil üretim hattı inşa ettiği Güney Carolina Üniversitesi ile ittifak kurdu.

    Pomega Enerji Depolama Teknolojileri, 2022 yılında Colleton County'de 279 milyon dolar yatırım yaparak 575 yeni iş yaratmayı planladığını duyurdu.

  4. German-based industrial heavyweight is ****ing with a manufacturer with ties to South Carolina to create a sustainable battery ecosystem in The Palmetto State.

    Kontrolmatik, a systems integrator and global EPC leader in power generation, transmission, and distribution, and its subsidiary Pomega Energy, a battery manufacturer, has announced an engineering alliance with Siemens, according to a news release.

    The global collaboration is focused on building a sustainable battery ecosystem to enable the transition to a decarbonized energy system, as Pomega Energy Storage Technologies USA and Kontrolmatik USA ramp up their energy storage operations in North America, the release stated.

    “The collaboration with Siemens provides Kontrolmatik the opportunity to establish our two companies as engineering, integration, and software collaborators,” said Saim Hacıağaoğlu, deputy general manager with Pomega, in the release. “In return, Kontrolmatik and Pomega have offered to help standardize Siemens automation equipment and software solutions. Kontrolmatik and Pomega continuously look for opportunities to stay at the forefront of cutting-edge technology, and working with Siemens is to our continued success.”

    The collaboration will expand the global reach of all three companies and further their efforts in sustainable energy storage, the release stated. As Siemens continues to help companies ramp up battery manufacturing in the U.S. with their end-to-end technology, from supply chain to recycling to reuse, it looks forward to collaborating with strong industry partners.

    Kontrolmatik and Pomega will standardize the use of Siemens solutions with full ongoing support and optimization, particularly for Pomega’s first LFP battery factory in Turkey.

    Related: EV manufacturer enters South Carolina market with $12M facility

    Related: Global products solutions manufacturer to open Greer facility

    “The prospect of forging a global alliance is truly inspiring and marks a significant milestone in our partnership, symbolizing a commitment to innovation, efficiency, and cutting-edge technology,” said Jefi Bardavit, account manager, Siemens Digital Industries, in the release. “The synergy between Siemens, Kontrolmatik, and Pomega is poised to redefine industry standards and create transformative solutions. Together, we are paving the way for groundbreaking advancements in the fields we serve.

    “This alliance aligns with our shared values and goals and reinforces our dedication to delivering unparalleled value to our clients worldwide. I am eager to witness our positive impact and look forward to a future of continued success and growth.”

    In addition, with a combined focus on education, workforce, and research, the three companies have an alliance with the University of South Carolina, where Pomega is building a pilot battery production line featuring Siemens automation and software solutions, scheduled for completion at the end of 2024, according to the release. Through Siemens’ collaboration with academia, they have donated much of the software at USC.

    Development is well under way on Pomega’s 500,000-square-foot, $300 million factory in Colleton County, that is expected to begin battery production this year and create over 500 new jobs, according to the release. As part of that project, Pomega will be standardizing on Siemens automation equipment and software solutions.

    “USC is in the middle of a significant expansion of its battery pilot manufacturing and testing capabilities – built on 30 years of investment and research in batteries,” William E. Mustain, associate dean for research and professor of Chemical Engineering at the University of South Carolina, said in the release. “Realizing a facility that we are designing requires partners who share your vision and bring their unique skills to the project, we believe we have found the right partners for success with Siemens, Kontrolmatik, and Pomega. This team’s combined business, science, and technology experience creates something where the whole is greater than the sum of the parts, forming a strong foundation to drive a sustainable education, innovation, and business model for our state.”

    Pomega’s South Carolina facility will be one of the first facilities in the U.S. exclusively dedicated to LFP solutions for utility and residential battery storage, according to the release.


  5. Açıklamaya göre Pomega'nın Güney Carolina tesisi, ABD'de yalnızca kamu hizmetleri ve konut akü depolaması için LFP çözümlerine tahsis edilen ilk tesislerden biri olacak.

  6. #167
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    22,284
    ABD Başkanı Joe Biden, Çin'de üretilen mallara gümrük vergisi getirdi.

    ▪Çelik ve alüminyumda %25

    ▪Yarı iletkenlerde %50

    ▪Elektrikli araçlarda %100

    ▪Güneş panellerinde %50
    Bir nevi kimya ki Alimi yoktur.Tecrübe ettikçe biriken cahilliktir Aşk''"! “MASA KASA NİSAABRACADABRA
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

  7. Alman merkezli endüstriyel ağır sıklet, Palmetto Eyaleti'nde sürdürülebilir bir pil ekosistemi oluşturmak için Güney Carolina ile bağları olan bir üreticiyle birleşiyor.

    Bir haber bültenine göre, sistem entegratörü ve enerji üretimi, iletimi ve dağıtımında küresel EPC lideri olan Kontrolmatik ve pil üreticisi yan kuruluşu Pomega Energy, Siemens ile bir mühendislik ittifakı yaptığını duyurdu.

    Açıklamada, Pomega Enerji Depolama Teknolojileri ABD ve Kontrolmatik ABD'nin Kuzey Amerika'daki enerji depolama operasyonlarını hızlandırması nedeniyle küresel işbirliğinin, karbondan arındırılmış bir enerji sistemine geçişi mümkün kılmak için sürdürülebilir bir pil ekosistemi oluşturmaya odaklandığı belirtildi.

    Pomega genel müdür yardımcısı Saim Hacıağaoğlu yaptığı açıklamada, "Siemens ile olan işbirliği Kontrolmatik'e mühendislik, entegrasyon ve yazılım işbirlikçisi olarak iki şirketimizi kurma fırsatını sunuyor" dedi. “Karşılığında Kontrolmatik ve Pomega, Siemens otomasyon ekipmanı ve yazılım çözümlerinin standartlaştırılmasına yardım etmeyi teklif etti. Kontrolmatik ve Pomega sürekli olarak en son teknolojinin ön saflarında yer alma fırsatlarını arıyor ve Siemens ile çalışmak başarımızın devamı anlamına geliyor."

    Açıklamada, işbirliğinin her üç şirketin de küresel erişimini genişleteceği ve sürdürülebilir enerji depolama konusundaki çabalarını ilerleteceği belirtildi. Siemens, tedarik zincirinden geri dönüşüme ve yeniden kullanıma kadar uçtan uca teknolojileriyle şirketlerin ABD'de pil üretimini artırmalarına yardımcı olmaya devam ederken, güçlü endüstri ortaklarıyla işbirliği yapmayı sabırsızlıkla bekliyor.

    Kontrolmatik ve Pomega, özellikle Pomega'nın Türkiye'deki ilk LFP akü fabrikası için Siemens çözümlerinin kullanımını tam destek ve optimizasyonla standartlaştıracak.

    İlgili: EV üreticisi 12 milyon dolarlık tesisle Güney Carolina pazarına giriyor

    İlgili: Global ürün çözümleri üreticisi Greer tesisini açacak

    Siemens Digital Industries'in hesap yöneticisi Jefi Bardavit, açıklamada şunları söyledi: "Küresel bir ittifak kurma olasılığı gerçekten ilham verici ve ortaklığımızda yenilikçiliğe, verimliliğe ve ileri teknolojiye bağlılığı simgeleyen önemli bir dönüm noktasına işaret ediyor." “Siemens, Kontrolmatik ve Pomega arasındaki sinerji, endüstri standartlarını yeniden tanımlamaya ve dönüştürücü çözümler yaratmaya hazırlanıyor. Hizmet verdiğimiz alanlarda çığır açan gelişmelerin önünü hep birlikte açıyoruz.

    “Bu ittifak, ortak değerlerimiz ve hedeflerimiz ile uyumlu olup, dünya çapındaki müşterilerimize benzersiz değer sunma konusundaki kararlılığımızı güçlendirmektedir. Olumlu etkimize tanık olmak için sabırsızlanıyorum ve sürekli başarı ve büyümenin olduğu bir geleceği sabırsızlıkla bekliyorum."

Sayfa 21/33 İlkİlk ... 11192021222331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •