Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku
Sn zigana,

Sen sn gundemide gecti. Yav patlatırmı? Dedik yukarı bak patlatsa yazmısız yani kesinlik yok. Ya olursa var. Ha bide herife hem yalancı duzenbaz diyorsun sonra cıkıp ama kesinlikle bedelli yok dedi diyorsun. Adam sana teminat yazısımı verdi? Bunu sunun için yazdım tutki fonun biri yuklu alım yaptı (alacak mal yokda ortada misalenn diyelim) adama bir bedelli caksalar hali nice olur? Aldığı malı kime satar? 3 5 taban yer oyle kaçabilir anca. Bunları göz ardı etmeyin. Öyle tahtaya bakıp oooooo alıcı satıcı dolu demeyin. Buyuk oranda fiktif emir. Yani işler senin anladığın gibi gelişmiyor.
Bak şimdi dediğim noktaya geldin.Ben adama güvenmiyor diyirum piyasa bende güvenmiyorum ki sana mı inanalım ona mi dedim. Yani adam yalancı sen bunu kabul etmiyordun bunu kabullendin.
Şimdi fon alsa diyorsun bedelli patlatır yani alanı guldurmez üzer diyorsun bende sana bunu anlatmaya çalışıyordum. Sende aynısını söylüyorsun. Yani şu an aynı şeyi konuşuyoruz. Adam güvenilmez bir adam olduğu için tahtaya fon veya yerli yatırımcı gelmiyor. Şirketin faaliyetlerinde sorun olduğundan değil. Faaliyetler hiç olmadigi kadar iyi ama adam tahtanın gitmesine müsade etmiyor. Ben bunu anlatmaya çalışıyordum. Sanırım anlatabilmisim ki ortak noktada buluştuk.
Peki sende yüklü işlem yapiyorsun biliyorum.( Oransal halka arzda sana gelen miktarı paylaşmıştım ne kadarlık emir girdiğini hesap etmiştim)Yani fondan aşağı yanın yok ama bu adam seni bir türlü opemiyor. Dediğin her şey çıkıyor. Seni neden sıkıstırmıyor( zorla yazdım i harfini düzeltmek zor oldu😂)