Arama sonucu : 3 madde; 1 - 3 arası.

Konu: Zamana Karşı - In Time (2011)

  1. #1
    Duhul
    Jun 2008
    İkamet
    Papatyanın hışırdamadığı, hapşurmadığı, kokmadığı
    Gönderi
    9,983
    Blog Yazıları
    7

    Thumbs up Zamana Karşı - In Time (2011)

    Film Özeti


    İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.
    Filmde güçlü olanlar hep güçlü kalıyor güçsüz olanlar ise zamanları tükendiğinde ölüyorlar. Bir bilimkurgu olsa da yüzyıllar öncesinden gelen bir insan içgüdüsüdür bu. Biz nankör, acımasız yaratıklarız malesef.
    VAKİT NAKİTTİR.
    ~ O.K.U. ~
    Forum Kuralları

    Hayat bazen çok cimridir.
    İnsanın yeni bir duygu tatmaksızın günler, haftalar, aylar hatta yıllar geçirdiği olur.



  2. #2

    Esas

    Teşekkürler tam bana göre görünüyor bayılırım bilim kurguya, hele bu dönemde reel hayattan ne kadar uzaklaşırsak akıl sağlığımız o kadar dinç kalır.

  3. #3

    Esas

    Justin Timberlake'in oyunculuğunun bu kadar iyi olduğunu bilmeyerek ve memnun kalarak izlediğim bir filmdi. Bilim kurgu filmlerinin arasında bende iyi bir izlenim bıraktı doğrusu.

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •