İsdemir A.Ş. ereğlinin bağlı ortaklığı olup özelliştirme sonrası ereğlinin yıllarca büyük yatırımlarla geliştirdiği alt şirketidir. Halka açıklık düzeyi %4.97 olup geri kalan pay ereğli'de bulunmaktadır. Bu %4.97 pay ise isdemirden emekli ve şu an çalışan yaklaşık 11000 kişinin elinde bulunmaktadır. Genelde eşit pay dağıtım usulu olmuş ve bedellilerin hiç birine katılmayan bir yatırımcıda 10788 lot bulunmaktadır.
kaynak tiyatro
Tarihe Not
Tiyatro arkadaşımızın Belirttiği Bilgiler Doğru ise emekçilerde yaklaşık 120.000.000 lot kadar hisse bulunmaktadır.Sırf Bu yüzden Hisse ile ilgili hiç bir değere Bakmadan Halka arz fiyatının ederinin altında olduğunu düşünüyorum ...
Ayrıca hisse en az 3 yıllık dönemde (yada bu insanlar elindekilerin % 75'inden fazlasını tahta sahibinin istediği fiyatlardan satana kadar )kağıttan hiç bir şey olmaz(ben olsam böyle yapardım ayrıca kim olsa böyle yapar )......
bu hisseyi çok ama çok uzun vadede alıp toplayacağım ve ilk kez bir halka arz'a katılacağım ...
(5000 lot kadar talep 'te bulunup her ay 1000 lot kadar fiyata bakmaksızın alım düşünüyorum çok ama çok uzun vadede) ....yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Bu Hissedende Çok Hilmi dedeler Çıkacak
http://www.milliyet.com.tr/2000/05/2...omi/eko00.html
Herkese bol şans