Sayfa 377/513 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon
Arama sonucu : 4103 madde; 3,009 - 3,016 arası.

Konu: EGYO - EGS gmyo

  1. Esas

    heralde baba korktu. belki aksam verir. 28 de stop.gercek alicilari gorunce herhalde nutku tutuluyo.
    estirikte 31000 almis fakat 31 den 31 leri yaktiktan sonra. teslim etmisti sana.baba milyon lotda yazar estirigim ama alacak olmadigi icin gerek yok. biz ufak ufak bAbA ya topluyoruz 5- 10bin derken yolda kafasina atariz.oda almis olur.biz buraya yuzbin lot ve 31 malyt le gereken sinyali babaya verdik. fazla alirsak kizdirip ayagimiza sikmaya gerek yok.son aldiklarimizi geri verecegiz ona.
    cunku o bize lazim yukarilara tasimak onun isi birakalim oda isini yapsin.
    ama mali olmayan bu sofradan kilosu kadar alip nasiplensin.fazlasi mideye dokunur geri kusturur.hazmettirmez.biz yuzbin ustu almiyacaz dedik.ama maliyet altina gelirse bizde onu dovmek adina bir yuzbin daha alabiliriz.fakat satmak sartiyla biz yuzbin lot yeter uzun vade finalde besbine satsak iyi para yeter.ytd. babaya selam.....yola......devam........yoksa .........bilirsin babis bir ariza oluruz isini yapamazsin.......ya yukari......yada yukari.......okadar......

  2. Esas

    evet aksamada veremedi.sagolsun dostlarimla dik durduk.54 lot kimildamadan kimse veremedi.alamayanlar tekrar 28 cizip 6bin kalmis.neyse yarinda. alislara pasifte bekliyecez.babaya selam olsun erkeksen ver bu sefer dostlarim cok ariza istersen ver keyfin bilir.
    ama buralarda fazla durabilcegini sanmiyorum cok mal kaptirirsin sen ucgenle ve topukla yukari benden soylemesi.

  3. Esas

    simdi doslar hedefimi soruyor.soyle izah edeyim.
    gelismeler beklentilerime parelel gelisirse besbin kesindir.ilersi icin atilacak adim ve ortaklik iliskileri belirleyici olacaktir.ama gozaltindan cikip rahatlayip faliyet baslasin besbin kesindir.ytd.

  4. Esas

    obur koyde ortalik karismis herkez saldiriyor birbirine.
    bizim oldugumuz yerde gercekler ortaya ciktigindan boyle bir duruma gerek bile kalmiyor.yanliz orada hemen hergun ismim geciyor sagalsunlar biraz beni anlamaya basladilar ogreniyorlar.yanliz orda densiz birisi beni egyoyu pazarlamakla birilerinin ismiyle zikretmis bu bilmeze sadece su zor gunlerde bir yuzbin lotun ustune ikibucuk yil sonrasi onbesbin alis yaparak destek cikana bu soz yakistiramadim.ben 31 malyt. yuzbini 38 den satmamis birisiyim.ama 30krs. altini beklemezken baba gelisme olmamasindan yararlanip saldi buraya.biz ucacak diyen estirik gibilere zaman zaman karsi cikip gaz verme gercekleri soyle diyerek tum ky. dikkat inanmayin diyerek hep uyardim.bu kardes hisseyi sevip inanmis birseyler ogrendikce gaza gelip buyuk laflar yapiyor.hayali haberler uretiyor.
    biz gercekleri gereken anlarda acikladik.uymayin dedik buna.
    ama burdan herzaman mal alabilirsiniz ucuzuz dedik.mali kaptirmayin dedik ve hala diyoruz.yanliz sunuda diyoruz burasi gozalti risk var.
    herzaman ihtiyaciniz olmayan meblag ile alin vede enaz bes sene beklemeyi goze alin diyoruz.borsa boyle yatiran kazanir.burdan gelecek umut baglamadan yatirip bonus gibi bir yatirimla beklemeyi goze alin diyoruz.
    ha....bize bakmayin...biz 23 senelik tecrube baba ve speklere savas vermisisiz
    biz burdan arastirip inandigimiz bazi realitelerle yuzbin alip korkmadan bekliyoruz.biz hep bu cesaretimizle bugunlere geldik tecrubeler bazen gard almadanda savasmak gerektirir.
    yani soyle diyim icime hep bir hisle dogruyu bulmusumdur.
    bu egyoyuda 10 senedir takip ederim.bekleyen yakalanmis hissedarlari tanirim.speklerden cok duydum.tam iki sene once almaya karar verdim.
    hislerim bu egyo nun cok cok ama iyi yerlere gidecek oldugunu kalbime ve beynime dustugu icin karar verdim inanarak aldim.hayirlisi ytd.

  5. Esas

    simdi ben burda gercekleri satin alirim haaaaa.....
    bir pis koku hissettimmi vurup cikarimda....
    yani biz hisse asigi degiliz baskalari gibi....
    borsa tecrubelerimiz ile hic bir konuda inat edilmez....
    piyasa ruzgarina karsida isenmez....
    ama burda konu cok farkli bir karisiklik yapilip mide bulandirilmak isteniyor.
    simdi egyo ozvarliklari. artida80-90 tr. ken aniden yapilan pratakollerle 250 tr. borc ve 200tr. eksiye getirildi.mademki bu boyle kapatin gitsin.yoksa bunu ayni hesaplarla duzeltin gercek neyse onu yazin.
    fakat ufuk burda gurubu kurtarmak adina egyoyu kullaniyor.bu cogunluk hisseleri egeholde yonetimi tmsf geri verdi.bu pratakolde neler var bilen yok.
    tmsf bu borcu egyoya yaziyor.alacagini mahsup ederek dusmuyor.egehol borclu.diger sirketleri borclu.bukadar olmaz bu spk bu imkb bu tmsf eliyle ky. uyutuluyor resmi eller yapiyor.
    ufuk yonetimide kurul toplamiyor karar almiyor hepsi art niyetli.
    bilancoda 28tr gucyapiya verildi deniliyor.insaat yapilmamis.nereye gidiyor bu paranin devami kalani bahsedilmiyor.10 senedir bu paralar calistiriliyor hepsi insaatta degil nerde gucyapi ne yapti.para geri verilmedi.calistiriliyor 10 senedir.tmsf 10 senedir denavm satilmadi 48 tr. tak satti.bunlar niye simdi oldu.basmaneyi hissesi 89 bende saticam diyor.niye onsenedir satmiyorsunda simdi saticam blofunu atiyor.yapiyordunda niye bekledin bu zamani birileri bir oyun oynuyor hepside onay veriyor dostlar.
    egyo haric tum sirkt.ler kapatilip biz gozaltinda acik cile cektiriliyor.burda biri babalar operasyon icin 10 senedir topluyor.arizalar oldukca basiyor.genel kurul erteliyor.basina olumsuz haber yaziyor mallar dussun.
    yonetime sormuyor kimse kapta aciklanmiyor ipekyolu ve sakarya arazileri ne durumda projeler ne durumda ne yapiliyor acikla diyen yok.birde tmsf yonetimde halka acik gozaltindA islem goruyor hani ky. aydinlatmak.
    daha neler dostlar neler hepsini yazamiyorum.
    burda yakinda pis kokularin ortaya cikmasi yakindir.genelkurul yapilinca anlariz.adamlar tarih veriyor sonra gelmiyorlar.tmsf sende icinde bunu seyrediyorsun nezaman yapicaksiniz bu genelkurulu bir tarih verin.
    gereken odemeleri kalan borcu aciklayin yatirimciya.gizlemeyin dusun faizleri indirimleri net bilancomuzu bilelim.herkezi birbirine dusurup vurduruyorlar.bunlar kan emiciler hepsi ky. mallarini istiyorlar.
    simdi babalimonu konusturuyorsunuz seceresini dokerim bu hukuksuzlarin hepsi ayni kaba isiyor kavgali gibi yapip isi sulandiriyorlar.
    hersey yakindir yakinda hepsi aciklamak durumunda.
    ucaylikta bile gizli cumleler yuvarlatilarak yaziliyor.
    bunlar birgun haber ustune haber yolluyacak cunku bukadar sikilmis yay cok sert firlar diyorum ve tum egyocu dostlar gercekleri babalimon yazmaya devam edicek baskalarinin sozune kanmayin malinizi kaybetmeyin.ytd.hayirlisi. sabrin sonu selamettir...........

  6. Esas

    evet alislar gelmiyor.mali satan geri donup aliyor.
    tahta dengesi lotlari yapistiran kedicik avatardan devamini beklerim.
    artik bilincli bilgilere sahip ky. panik yapmiyor.
    birileri gap diyor nerde o gap iniz yesinler.teknik bilmez gap tan bahseder.
    yahu 21 den 38 yapti duzeltme 28 oldu ve bu bitti.simdi buyuk yeni dalga geliyor orasi neresi olur bilinmez.babalar indiriyor cikariyor.
    herkez gap teknik yok takas falan filan diyor.
    kimisi zarar dusmus diyor.yahu faliyet yok ne dusmus.
    zararlar borclarin hesaplanip faiz ile muhasebelestirilip bir doneme yazilip bitmistir.yeni yil ayni zarar yazilmaz.dolayisiyla buda dusmez.yeni uc aylikta sadece genel yonetim gideri ve birtakim odemeler alacak borc dusumleri gozukur.buda gerceklesmeden yazilmaz.simdi 48tr. donen varliktan cikipborc cetveliyle dusulucek tmsf den ve digerlerinden.sonrasi borcumuzdan azalma gozukup eksi sermayeden artis gozukucek. ha simdi bu nasil odeme ile nasil muhasebelesecek.nasil borc artiysa odemelerle oda dusecek.birde burada maliyet girisi ve satisi arasi fark kar yazilmasi gerekir.tabi bu fark varsa.
    bundan sonra hersey netleserek ivme artarak gozler gorecek bu egyoyu unutmayin pek yakinda......

  7. Esas

    Bakalım merak ediyorum tutabilene aşk olsun dedirttirecekmi babalar
    Saygılar babalimonu sabretmeye devam

  8. Esas

    kademeleri yapistiran yokmu gorursem 27 alislarimi 28 e cekerek destek olmak istiyorum.cunku altlar nekadar guclu olursa alici artar satici kacar.
    son 5:25e kadar bekleyip yukari cekicem.

Sayfa 377/513 İlkİlk ... 277327367375376377378379387427477 ... SonSon

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •