Sayfa 101/990 İlkİlk ... 519199100101102103111151201601 ... SonSon
Arama sonucu : 7914 madde; 801 - 808 arası.

Konu: RYGYO - Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Esas

Alıntı Originally Posted by ulumaster Yazıyı Oku
    reysaş artık düşüşü ve taban oluşumunu tamamladı diye düşünüyorum.
    artık yönü yukarı olmalı.
    öyle ama genel olarak imkb de ki düzelmeye bakar. ama eğer yeşik ışıkları yakıp tehlike geçti yapıp gelin çağrısı yaparlar ve ikinci bir dip dalgası oluştururlar ise bence hala inecek yeri vardır.

Esas

Alıntı Originally Posted by avniii Yazıyı Oku
    öyle ama genel olarak imkb de ki düzelmeye bakar. ama eğer yeşik ışıkları yakıp tehlike geçti yapıp gelin çağrısı yaparlar ve ikinci bir dip dalgası oluştururlar ise bence hala inecek yeri vardır.
    sanki seçime kadar bir çıkış olacak gibi.
    zaten olmazsa garanti düşecek en az 58000 ne kadar .

Esas

birde yabancı takası olan hisseler ciddi düşüş yaşadı, rygyoda yabancı takasında büyük satış yemiş görünüyor.

Esas

Alıntı Originally Posted by ulumaster Yazıyı Oku
    birde yabancı takası olan hisseler ciddi düşüş yaşadı, rygyoda yabancı takasında büyük satış yemiş görünüyor.
    aslında rygyo iyi dayandı bence düşüş %5-6 ile sınırlı kaldı 1,3x lardan 1,15 lere geldi fazla bi kayıp sayılmaz bence. bakalım inşallah yükselişte iyi tepki verir. yabancı takaslarını veren bi arkadaş vardı o yok şimdi.. ben de aylık olarak ancak raporlardan görebiliyorum. haziranda belli olur takaslar muhtemelen citi çok çıkış yapmıştır diye düşünüyorum.

Esas

yuru be olum hay masallah )

7. Esas

1,16dan biraz hissem var umarım tekrar düşüş yaşamadan açıklamanın hakkını veririler güzel kapattı ytd

8. Esas

sıkıntı yok beklemeye devam çok az kaldı .....saygılar.

Sayfa 101/990 İlkİlk ... 519199100101102103111151201601 ... SonSon

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •