Sayfa 11/98 İlkİlk ... 9101112132161 ... SonSon
Arama sonucu : 780 madde; 81 - 88 arası.

Konu: YBTAS - Yibitaş Yozgat İşçi Birliği İnşaat Malzemeleri Tic. ve San. A.Ş.

Duhul
    Apr 2008
    İkamet
    Ankara
    Gönderi
    2,230

Esas

SİP'e çok fazla bu şirket. Gerçi ulusal pazar'a bile geçse, lot sayısından ötürü yine C grubunda olup günde sadece 4 kere işlem görür. O saçma uygulamanın da kalkması gerekiyor, o da ayrı bir konu.
    Bu Cimpor'un şirketleri başka ülkelerde de halka kapalı mı acaba, bilgisi olan var mı?

Esas

1 liraya belki alırım . boşuna övmeyin bunlar yeşil sermaye adamın kanını emerler . ihlas krstl iheva ittifak oylum ihlas gazete batan ihlas finans vsvs bunların hepsi alavere dalavereyle tüm herkesi zarara uğratan şirketlerdir tek bir ortak yanları var yeşil sermaye olması .kombassanda geliyor ufak ufak . kafayımı yediniz binlerce lira verilip yeşilsermayenin kağıdı alınırmı ? adamın anası ağlatırlar sattırana kadar düşürürler olmadı bedelli cakarlar şirketi gözaltına attırırlar . her türlü numara var bu adamlarda . dediğim gibi isterse altın bulsa bile gene almam . goldaş vakasıda ayrıca malum . bu kağıt bide yozgatlının yozgatlı şeytmediği adamın yanına uğramaz . vazgectim 50 kuruştan fazla vermem .

Duhul
    Jan 2013
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    211

Esas

Alıntı Originally Posted by yapayzeka Yazıyı Oku
    1 liraya belki alırım . boşuna övmeyin bunlar yeşil sermaye adamın kanını emerler . ihlas krstl iheva ittifak oylum ihlas gazete batan ihlas finans vsvs bunların hepsi alavere dalavereyle tüm herkesi zarara uğratan şirketlerdir tek bir ortak yanları var yeşil sermaye olması .kombassanda geliyor ufak ufak . kafayımı yediniz binlerce lira verilip yeşilsermayenin kağıdı alınırmı ? adamın anası ağlatırlar sattırana kadar düşürürler olmadı bedelli cakarlar şirketi gözaltına attırırlar . her türlü numara var bu adamlarda . dediğim gibi isterse altın bulsa bile gene almam . goldaş vakasıda ayrıca malum . bu kağıt bide yozgatlının yozgatlı şeytmediği adamın yanına uğramaz . vazgectim 50 kuruştan fazla vermem .
    ayrıca bu kağıt aralık ayında cimpor'dan yine dünyanın ilk on çimento üreticisi içinde bulunan brezilyalı votorantim'e satıldı.yani %82.5'i brezilyalı şirketin geri kalan %17.5'i de yozgatlı işçilere ait ve imtiyazlı hissesi yok.
    brezilyalıların bayrağı da yeşil renk heralde bu nedenle yeşil sermaye diyorsunuz

Esas

Alıntı Originally Posted by kordsa Yazıyı Oku
    ayrıca bu kağıt aralık ayında cimpor'dan yine dünyanın ilk on çimento üreticisi içinde bulunan brezilyalı votorantim'e satıldı.yani %82.5'i brezilyalı şirketin geri kalan %17.5'i de yozgatlı işçilere ait ve imtiyazlı hissesi yok.
    brezilyalıların bayrağı da yeşil renk heralde bu nedenle yeşil sermaye diyorsunuz
    ben onu bunu bilmem çok kar açıklayıp milleti tokatlayan senet var . o kadar karı varsa neden borsaya açılsınki ? niye karına milleti ortak edip onca yasal sorumlulukla uğraşsın ? dediğim gibi bunlar yeşil sermaye hepsi aynı şimdi kimsede olmadığı için isterse 1 milyonda yapar sonuçta hepsi kendinde . ben almam alırsamda 0.5 liradan alırım . eninde sonunda bedelli bedelsz tahsisli vs gibi numaralarla gelecektir. yeşil sermayeden uzak durun dost tavsiyesidir .

Esas

borsaya açılan şirketin tek amacı vardır milleti soymak .

Duhul
    Jan 2013
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    211

Esas

genel kurul maddeleri yakında açıklanır kuyaştaki hareketin aynısını bekliyorum

Esas

bu şirket kağıt üzerinden güzel görünüyor amma velakin...bu parayı kimse yatırmaz bu kağıda istediği kadar bedelsiz versin...riski büyük...para kazanılması için şirketin önce güzel bir arar yazıp, fiyatının 500 ila 600 tl arasına inerse eğer spekler devreye girip2ye katlatır aksi şekilde ne alan olur ne satan...afyon 400 lere galmişti ki afyonun hali hazırda piyasası ve spekleri mevcuttu...kimse kalkıpta bunun riskine gireceğini hiç sanmıyorum....birde bizim borsada görüneni burda anlatmakla hiçbirşey olmuyor....ben olabilecek durumu anlatayım alacaklar için...ulusal borsaların çakılmasını bekleyin peşinden bizim borsada çakılır, işte ozaman 500 , 600 aralağına basarlar bunu hah işte alım yeri orasıdır saygılar....

Duhul
    Jan 2013
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    211

Esas

Alıntı Originally Posted by meho Yazıyı Oku
    bu şirket kağıt üzerinden güzel görünüyor amma velakin...bu parayı kimse yatırmaz bu kağıda istediği kadar bedelsiz versin...riski büyük...para kazanılması için şirketin önce güzel bir arar yazıp, fiyatının 500 ila 600 tl arasına inerse eğer spekler devreye girip2ye katlatır aksi şekilde ne alan olur ne satan...afyon 400 lere galmişti ki afyonun hali hazırda piyasası ve spekleri mevcuttu...kimse kalkıpta bunun riskine gireceğini hiç sanmıyorum....birde bizim borsada görüneni burda anlatmakla hiçbirşey olmuyor....ben olabilecek durumu anlatayım alacaklar için...ulusal borsaların çakılmasını bekleyin peşinden bizim borsada çakılır, işte ozaman 500 , 600 aralağına basarlar bunu hah işte alım yeri orasıdır saygılar....
    dalga geçiyor olmalısınız yada verdiği temettüleri incelemediniz heralde.
    bu kağıdın lot başı temettüsü 450 tl ymiş 2 sene önce.
    size kalsa kağıt 1 yılda verdiği temmetü fiyatına düşecek öyle mi ???

Sayfa 11/98 İlkİlk ... 9101112132161 ... SonSon

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •