Sayfa 12/622 İlkİlk ... 210111213142262112512 ... SonSon
Arama sonucu : 4976 madde; 89 - 96 arası.

Konu: VAKBN - Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O.

Esas

kafkaf kardeş, veri gelir gelmez düşüncelerini paylaşırsan sevinirim. erişimim limitli, iyi takip edemiyorum.

Esas

ABD'de haftalık işsizlik maaşı başvuruları 264 bin ile beklentinin altında gerçekleşti. Bloomberg anketine katılan ekonmomistlerin tahmin medyanı 273 bin olmuştu.

Her ne kadar beklentinin altında gelmiş olsa da ciddi bir rakam değil. Döviz cephesine bakınca da EURUSD yine son ayların zirvesine yakın 1.14'ün az üstünde. USDTRY 2.5980 şu an. Bir ara 2.5930'a kadar geriledi.

Sert yukarı ya da sert aşağılık bir durum yok gibi görünüyor ama ben bilsem zaten şimdi burada yazıyor olmaz maldivlerde viskimi yudumluyor olurdum.

Bakalım bu açıkçıları avlayacaklar mı? Ya da ilerleyen saatlerde tablo bozulacak mı?

Bir hareket de Amerika'da piyasa açılınca olur ondan sonra sanırım tekrar durulur.

Esas

Halk bile 13 lerdeydi 15 lere geldi biz hala yerimizde sayıyoruz haftayada yapıkredi bizi gecer heralde,

hisse.net uygulaması ile gönderilmiştir.

Esas

Şu an itibariyle:

USDTRY= 2.5970
    EURTRY= 2.9650
    EURUSD= 1.1410

Dolar endeksi de değer kaybediyor bugün. Yani dolar genel anlamda tüm para birimleri karşısında değer kaybediyor.

Türk lirası ise yılbaşından bu yana en fazla değer kaybeden para birimi olarak tepkide de pozitif yönde ayrışmış en azından bugünlük.

Sonuçta döviz piyasasını Merkez Bankaları bile tek başlarına manipüle edemiyorken (FED hariç) bu tablo olumlu yorumlanmalı.

VAKBN'de 5.03'ü gördü sonunda. Bu saatten sonra biraz dinlenmesi bu seviyelerde küçük hareketler beklenmesi normal sanırım.

Esas

Alıntı Originally Posted by kimsesiz Yazıyı Oku
    kafkaf kardeş, veri gelir gelmez düşüncelerini paylaşırsan sevinirim. erişimim limitli, iyi takip edemiyorum.
    Bence veriler piyasa dostu. Doların düşüşü yabancı girişi intibasi uyandırıyor. Ben şimdi lık olumlu düşünceler icerisindeyim ))) ytd.

Esas

Uyuz şimdi 5.66 olmalıydı.. ama traş

Esas

Arkadaşlar en adi banka hissesinde olmak böyle bir duygu bütün bankalar 2 günde % 6 yaptı biz % 5 diyemiyoruz niye çünkü açığa satış patlaması yaşıyoruz ve bence bu atig belası 2. seans ta kağıdın canına okuyor......Lanet olsun işC ye çok niyetlendim yabancının vakıf aldığına aldandım ama bu vakıf her zaman böyle .....Yandaşa ucuz kredi küçük yatırımcıya kazık artık neye niyet neye kısmet düşeni kırdı hızlanır diye beklerken düşenin altında günlerce endex yükselirken endex altı performans gösterdi düşeni kırdıktan sonra da atig belasıyla bizi başbaşa bıraktı, işlem hacmi 420 milyon ama bütün bankaların arkasından el sallıyor yazık........YTD.

Esas

Baska bankalarda da bu kadar acıga satıs oluyomu bilen biri aydınlatırsa iyi olur,

hisse.net uygulaması ile gönderilmiştir.

Sayfa 12/622 İlkİlk ... 210111213142262112512 ... SonSon

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •